1. KAALUD

Selgub, et parim astroloogiline tähemärk on Kaalud! Kaalude tähemärgi all sündinud inimesed on mõistlikud, tasakaalukad, intelligentsed, ilusad, diplomaatilised, sarmikad ja vaimukad. Neil on kõik olemas! Kaalude märgi all sündinud inimesed on lahked, avatud maailmavaatega ja lähevad elus
otsusekindlalt edasi.

2. SKORPION

Skorpion juba kompromisse tegema ei hakka. Nad on Kaaludest impulsiivsemad, aga sama otsusekindlad. Kui sa oled arvamusel, et Skorpionid on jonnakad, siis võib sul isegi õigus olla. Aga nad oskavad jääda mõõdukaks, ei unusta õigusetunnet, võrdsust. Ühesõnaga, Skorpionitel on olemas kõik, et neist saaksid head liidrid, presidendid või staarid.

3. KALJUKITS

Kaljukits on naljast kaugel. Ta on pigem tõsise loomuga. Tal on vajadus kõike kontrollida, see varjab tema madalat enesehinnangut. Kaljukits ei ole nii enesekindel, kui Skorpion või Kaalud. Ent ta on väga tark ja saab elus alati hakkama. Edetabelis paremuse järjestuses on nad kolmandal kohal!

4. LÕVI

Lõvi on edetabelis neljandal kohal. Pole paha selle suure kassi kohta. Aga Lõvi sellega rahule ei jää. Uhkus ei ole nende jaoks võõras. See võib lausa varju jätta nende head omadused. Ja häid omadusi on tal palju. Lõvid on loovad, julged, võimsad. Nad on väga head sõbrad ja kaaslased.

5. VÄHK

Vähil on üks suur puudus: tal puudub enesekindlus. Aga see väike puudus muudab ta võluvaks. Sellepärast teda armastataksegi. Vähid on väga targad, diskreetsed ja viisakad.

6. AMBUR

Amburid on peaaegu täiuslikud. Nad on väga head sõbrad, alati positiivsed ja abivalmid. Nendega koos ei hakka kunagi igav. Sest seiklustest ja seiklusehimust neil puudu ei tule.

7. JÄÄR

Siin hakkab edetabel natuke allamäge minema. Siiamaani oleme pigem rõhutanud tähemärkide häid omadusi ja vähe rääkinud halbadest joontest. Jääraga on aga selline lugu, et tema tormakas loomus varjab kõik positiivse. Jäär on otsekui Lõvi ainult, et palju hullem ja püsimatum. Ja vastupidiselt Lõvile ei ole tal head maitset. Tema õnneks on ta vähemalt tark ja see aitab tal elus edus saavutada.

8. NEITSI

Neitsid on looduse poolt õnnistatud oma hea välimusega. Aga intelligentsuse külje pealt on emake loodus natuke vajaka jätnud. Neitsi ei ole rumal, kaugel sellest. Aga asi on selles, et Neitside seltskonnas on igav. Õnneks oskavad nad olla diskreetsed. Enamik inimesi ütleb nende kohta: "Tore inimene".

9. SÕNN

Sõnnid on samuti toredad. Aga ääretult umbusklikud. Ja väga pika vihaga. Oma sõpraderingi lubavad nad väheseid.

10. VEEVALAJA

Uuringu järgi selgus, et Veevalajatel on probleeme inimestega suhtlemisel. Neil on peas teistsugused ideed ja arusaamised, kui teistel inimestel. See kahjuks ei lase neil edetabelis kõrgemale kohale tõusta.

11. KAKSIKUD

Kaksikud on nii madalal kohal, sest neil on raske olla korraga truu abikaasa ja hea sõber. Neil on kahepoolne loomus ja nende teine pale tuleb liiga tihti esile ja rikub kõik ära.

12. KALAD

Kalad on müstilised ja salapärased. Mitte keegi ei tea, mida nad tegelikult mõtlevad. Ja milliseid plaane nad hauvad oma salajas südamepõhjas.

Allikas: Kodused Lood