1. Sea ennast esikohale. Alati.

Minu meelest ei ole võimalik kellelegi teisele pühenduda enne, kui sa ise ei ole suuteline iseenda eest nii vaimselt, füüsiliselt kui emotsionaalselt hoolt kandma. Ma püüdsin olla hästi tubli partner ja ei tahtnud oma kallimat segada, seetõttu ei lasknud ma kunagi oma stressi välja.”

2. Armastus ei suuda kõiki probleeme lahendada

Tee endale selgeks, kust su piir läheb ja millised väärtused su jaoks päriselt olulised on. Ma ei räägi siin sellistest teemadest nagu blondid juuksed või magistrikraad, vaid päris teemad: lapsed, töö, kodu jne. Ole enda ja partneri vastu aus ja väljenda oma soove. Kui need on partnerist väga erinevad, on teie suhe tuksis. Armastus ei suuda kõike probleeme lahendada, vaid võib mõningad asjad hoopis hullemaks teha. Pikk kummivenitamine lootuses, et teine muutub, ta arvab nii ainult praegu või et selles küsimuses on võimalik kokkuleppele jõuda, teeb olukorra väga keeruliseks ja pigem pikendab agooniat. Kui sina tahad lapsi ja partner ei soovi, aja selg sirgu ja astu suhtest välja enne kui ennast ja kaaslast pikalt ja piinarikkalt kannatuste teelt leiad.

3. Komplimendid on väga olulised

Lihtsalt ütle talle, et ta on ilus. See on absoluutselt kõikide nõuanderaamatute põhisõnum.

4. Tunnista endale, et elu on karm

Õpi selgeks oam partneri suhtlusstiil, see, mil moel sina oma sõnumeid edasi annad, ning püüa leida viise nende ühendamiseks. Ära eelda! Tõsiasi on see, et elu läheb iga päevaga järjest raskemaks ja te peate suutma teineteist mõista, oma sõnumeid edasi anda nii, et need ka kohale jõuavad ja austama nii häid kui halbu asju, mis te mõlemad sellesse suhtesse panustate.

5. Vanus on rohkem kui lihtsalt number

Ära isegi mõtle abielule enne 25ndat eluaastat. Mitte ükski mees ei tea enne 25ndat eluaastat, kes ta tegelikult on.

6. Hinda objektiivselt ka vaimset klappi

Ma oleks palunud endal hinnata meie emotsionaalset ja intellektuaalset klappi kümnepalliskaalal ja kui vastus poleks mõlemal juhul vähemalt 7, siis ma oleks käskinud endal ta maha jätta.

7. Ole aus

Mehed abielluvad naistega lootuses, et nad ei muutu; naised abielluvad meestega lootuses, et nad saavad mehi oma käe järgi ümber vormida, aga seda ei juhtu muidugi kunagi.

8. Ära lepi minimaalsega!

SA ei tohi leppida keskpärasega, sest sa tüdined sellest ruttu ja hakkad siis peagi paremai variante otsima.

9. Armasta teda sellisena nagu ta on

Tee enne abiellumist kindlaks, et te armastate teineteist just sellistena, nagu te päriselt olete, mida usute, mida tahate ja mille poole püüdlete jne.

Allikas: Good Housekeeping