Sügiseks on oodata kõrget ametikohta. Kaljukitsest saab mitte väikese firma, vaid suure ettevõtte juht. Rahast puudust ei ole, samas tuleb seda ikkagi mõistlikult kulutada.

Uus aasta tõotab Kaljukitsele õnne ka isiklikus elus. Pere loonud Kaljukitsel konflikte ja olmeprobleeme pole ette näha. Üksikud Kaljukitsed aga tutvuvad sügise hakul oma tulevase abikaasaga.

Sea aastal peab tähelepanelikult oma tervisesse suhtuma. Kui Kaljukits ei lõpeta oma näksimisi söögikordade vahel, ei pääse ta maohaavanditest ega koliidist. Kasulik on kinni pidada režiimist ning sööma peab vaid tervislikke toite. Hoida tuleb ka oma närvisüsteemi — iga tühise asja pärast ei tohi muretseda.

Iseloomult konservatiivne Kaljukits peab suhtuma kõikidesse muutustesse ettevaatlikult. Kui ei satu paanikasse, siis lähevad miinused kiiresti plussideks üle. Ees ootab palju muutusi, ent need tekitavad Kaljukitsedes vaid rõõmsaid emotsioone.

Uuel aastal on soovitav lõpetada kõik vanad tööd ning koostada regulaarselt igal kuul oma eelarve.
Kevad saabub romantika ja küllusega juhul, kui Kaljukits ei karda muuta oma elu positiivseks. Võimalik on hea sissetulek ning suurepärane võimalus teha karjääri, mis avab terve rea paljulubavaid perspektiive.

Sea aastal tuleb julgelt ilmutada oma loomingulist annet ning ei tohi kahelda oma projektide edus.
Isikliku ettevõtte laiendamiseks tuleb Kaljukitsel siiski pangalaenu võtta. Ilma selleta pole võimalik finantsilist stabiilsust saavutada. Pole vaja muretseda, võlg saab tasutud isegi enne tähtaega.
Juulis ja augustis on soovitav minna reisile sinna, kus on hea ja rahulik olla.

Austajaid pole Kaljukitsel just palju, ent igaüks neist on omal moel suurepärane. Tõelist armastust oodates ei tohi kiirustada järelduste tegemisega. Elu paneb ise kõik paika.

Kui Kaljukitsel on perekond, siis tuleb loobuda flirtimisest ja romaanikestest. Need teevad suhtele nii palju halba, et lahutus võib näida ainsa lahendusena. Ettevaatlik peab oleme ka nendega, kes meelega üritavad Kaljukitse perekonnas skandaale tekitada. Kahjuks võivad isegi sõbrad õigelt teelt kõrvale kallutada.

Suve lõpu otsustab Kaljukits looduses veeta. Täpsemini oma armsas suvekodus, kus istutab ise viljapuid, marjapõõsaid ja lilli.

2019.aastal võib perre oodata juurdekasvu. Lapsuke sarnaneb väga Kaljukitsele endale — on tugev, tark ja kindlasti sama tagasihoidlik.

Sügisel reisib Kaljukits maailmas ringi. See kurvastab vahel koduseid. Kui aga on vaja raha teenida ja karjääri teha, siis teist väljapääsu ei ole.

Selle eest võib Kaljukits aasta lõpus oma elamist laiendada ning säästa raha ka pere vajaduste tarvis. Võib julgelt teha tehinguid ning soetada kasulikke tutvusi.

Detsembris teeb Kaljukits kokkuvõtte mööduvast aastast. Kõik on ju hästi: parem elamispind, auto, hea amet ja sõbrad ümberringi. Millest siis veel võiks unistada?

Üksikud Kaljukitsed võiksid siiski asuda mõtlema pere loomise peale.

Armastus

Uuel aastal ei tohiks Kaljukits oma tundeid kõikide austajate vahel jagada. Seda enam, et mõningatest on ta juba ise väsinud. Seetõttu olgu Sea aastal eesmärgiks leida endale väärikas elukaaslane. Peab vaid väga soovima, ülejäänu tuleb juba iseenesest. Kui tahta enda kõrvale tõsist ja tarka inimest, ei tasu aega raisata kergemeelsete isikute peale. Flirtimine on üks asi, hoopis midagi muud on tõeliselt armuda ja abielluda. Pole vaja unistada printsist valgel hobusel, tuleb olla realist, mitte maksimalist.

Uue aasta horoskoop tõotab armastust esimesest silmapilgust. Ning see tekitab tõsist soovi abielluda. Ainult sugulastega tuleks ehk nõu pidada, kui nende arvamus ja iseenda reputatsioon tähtsad on.

Nendele Kaljukitsedele, kes juba unes näevad mõnusat põngerjat, oleks soovitus asuda järglastele mõtlema. Pole kahtlustki, et Kaljukitsest saab mitte üksnes eeskujulik pereinimene, vaid ka suurepärane lapsevanem.

Võluv Kaljukits ei jää Sea aastal üksinda. Tuleb vaid julgust koguda ja astuda esimesed sammud oma isikliku õnne poole. Võimalik on imekaunis romaan kusagil teises linnas või koguni teisel maal.

Raha

Rahaga on Kaljukitsel head suhted. Iga euro pärast pole mõtet muret tunda, ent pole vaja ka raha laiali loopida. Kui on soov rikkaks saada, tuleb hobuse moodi tööd rügada. Kaljukits talitabki just nii ning seetõttu saavutab oma eesmärgid.

Uuel aastal peaks ka pingelisest tööst vahetevahel puhkama, muidu ei jätku jõudu ega energiat. Kui on tegemist äriga, siis võiks jätta kõik oma partnerite hoolde, kuni ise saab mere ääres päikest võtta. Eelnevalt peaks loomulikult veenduma oma abiliste usaldusväärsuses.

Praktiline ja majanduslikult mõtlev Kaljukits on oma tegemistes ettevaatlik, seega ei ole tal rahast puudus. Konkurentidega on küll keeruline toime tulla, ent siiski midagi võimatut siin ka pole. Eriti selle Kaljukitse jaoks, kes usub endasse ja mängib ausat mängu.

Uuel aastal on võimalik ka ootamatu sissetulek — lotovõit või preemia minevikus tehtud tööde eest.
Mõistlik Kollane Maa Siga soovitab hoida oma sissetulekuid teiste ees salajas, et mitte keegi ei viskaks silma tööka Kaljukitse sissetulekute peale. Kui aga on tahtmine lähedastele rõõmu valmistada, siis võiks neile osta just seda, millest nad kaua unistanud on. Sel juhul pole vaja koonerdada.

Tervis

Kaljukits võiks arvuti taga vähem aega veeta. Ning üldse peaks vähem kodus istuma. Tuleb jalutama minna ning hommikuti jooksmas käia, et värskes õhus viibida. Muidu võib selja kõveraks istuda ning pea hakkab ringi käima.

Kaljukits paistab vaid kõrvalt vaadates peaaegu ideaalne, ent ka temal on omad puudused. Täpsemalt on need kahjulikud harjumused, millest tuleks kindlasti loobuda. Aitab juba suitsetamisest ja ka alkoholiga liialdamisest. Parem oleks jalgratas osta või basseinis ujumas käia.

Vähem võiks ka maiustada saiakeste ja šokolaadiga. Toidulaual peavad olema valgurikkad road ning piimasaadused.

Tegelikult tuleks võtta kätte ja ära käia arsti juures oma tervist kontrollimas. See, et aega pole, ei ole mingi vabandus.

Uuel aastal peab kindlasti tervislikult sööma ja ka magama tuleb minna hiljemalt kell 10. Töö ja puhkus tuleb targalt ühildada, siis pole karta külmetust ega immuunsüsteemi nõrgenemist, Riides tuleb käia vastavalt ilmale, mitte moele. Tervis on ju ikkagi kõige tähtsam!

Allikas: Astroscope.ru