Tõeliselt kvaliteetse koosviibimise aja ning täieliku pühendumise ja pärast rõvedat tööpäeva väsinud ja närvilisena koju tulekujärgse pooltunni vahel on üpriski märkimisväärne vahe. Kuidas asi tavaliselt välja näeb? Te tulete mõlemad töölt, väsinud, näljased, tigedad, täiesti energiast tühjad, vitsutate kõhud täis ja vajute diivanile, telekas käib ja mõlemad vahite oma telefonides, eks? Ei mingit vestlust, ei mingit romantikat, ei mingit pühendumist… heal juhul ka ei mingit tülitsemist, aga tavaliselt see käib näljaste ja väsinud inimestega kaasas.

Ja nii need päevad lähevadki, kuni ühel päeval avastate, et te elate koos, aga teil ei ole mitte midagi ühist ja tegelikult käite teineteisele täiega närvidele.

Uuel aastal tehke teistmoodi. Selle asemel, et pühendada teineteisele see kõige nõmedam ja vastikum osa iseendast, võtke endale eesmärgiks anda teineteisele endast see kõige parem osa — nagu siis, kui te kohtusite ja muljet avaldada püüdsite.

Olge lihtsalt teineteise jaoks olemas ja kuulake, mida kallimal öelda on. Ärge käige päevasündmusi läbi muude asjatoimetuste kõrvalt, nt sibulat hakkides või tolmuimejaga põrandaid puhastades, vaid võtke teadlikult aega jutuajamiseks ja keskenduge täielikult teineteisele.

Kui te ei tea või kui teid ei huvita, mis kallima elus toimub, mida ta tunneb või mõtleb, ei ole teil lootustki koos õnnelikuks saada või jääda.

Allikas: Huffington Post