Seega, selle asemel, et tumedates toonides riideid kandes halli massi sulanduda, vali hoopis värvilised riided, et parandada tuju, valmistada end õhtuseks vallatlemiseks ette või muuta end kontoris produktiivsemaks.

Punane aluspesu aitab hirmudega toime tulla

Kiki de Montparnasse punane pesu

Kas teadsid, et kui kannad tööl punast värvi riideid, jätab see teistele sinust enesekindlama mulje? Kui tunned, et seda tooni riided on sinu jaoks liig, aga tahad nende mõjust siiski osa saada, tõmba selga punane aluspesu.

Lõõgastu ja lae patareisid tervendavas rohelises

Iris & Ink siidist ööriided, 325€

Roheline asub värvispektri keskel ja hoiab punaste (kuumade) ja siniste (külmade) toonide vahel tasakaalu. Tegemist on ka looduse värviga, põldude ja metsade, kuhu läheme end sageli värskendama ja patareisid laadima. Seetõttu aitab rohelise kandmine sul stressirikkast päevast puhata, muutes selle täiuslikuks koduriiete värviks.

Kollane tõstab tuju

Käpikud, 9.99€

Valge järel on kollane kõige rohkem päikesevalgusele sarnanev valgus — mitte ainult oma erksuse ja tooni poolest, aga ka taastava jõu poolest. Isegi sellele värvile mõtlemine võib aidata sul paremini keskenduda.

Kollast värvi riiete kandmine utsitab sind rohkem inimestega suhtlema ja stimuleerib ideede tootmist. Mustaga koos on see aga veelgi efektiivsem, andes märku su vaimsest üleolekust.

Aga väldi selle värvi kandmist, kui soovid lõõgastuda või sul on probleeme magamisega.

Virsikutoon aitab uusi sõpru leida

Foto: pidulik kleit, 64.95€

Virsiku- ja aprikoositoonid — mõlemad oranžikad — on soojad toonid, mis parandavad su heaolu, mistõttu on neid hea kanda, kui pead teiste inimestega suhtlema või koostööd tegema. See paneb neid end sinu juuresolekul mugavamalt tundma.

Vii magneta punases sisse muudatusi... või lase lillal end inspireerida

Lillakas pusa, 12.99€

Kandes sügavalt lillakat ehk magneta punast tooni, on sul lihtsam suuri muudatusi ellu viia. Pilkupüüdvat magnetat kutsutakse sageli "šokeerivaks" või "tuliseks" roosaks, aga tegelikult on selle energia hoopis rahustav ja aitab püsimatuid inimesi stabiliseerida.

Vajad inspiratsiooni? Kanna näiteks lillat kampsunit, sest see toidab su hinge.

Sinistel teksadel on rahustav jõud

Teksad, 29,99€

Sinine on rahustav värvitoon, mis aitab sul kõige stressitekitava eest põgeneda. Heledaid kuni keskmist tooni siniseid tasuks kanda, kui sul on raskusi uinumisega. Indigo sinisel on aga väga jõulised vaimset tervist mõjutavad omadused. See on sügav, öisele taevale sarnanev toon, mis viib meid kõigest maapealsest eemale hoopis hingelistele tasemetele, kus sisetunne loeb rohkem, kui miski muu ja usk on olulisem kui tõestusmaterjalid.

Must viitab, et sul on oma elu üle kontroll

Pusa, 59.95€

Must ei ole otseselt küll mingi värv, vaid tehniliselt pigem selle puudumine, sest mustad objektid suudavad imeda endasse valgust. Aga sel on siiski väga oluline koht meie garderoobides.

Mustad riided jätavad teistele sinust väga sügava mulje. Kui kannad musta kontoris, mõjud autoriteetse ja mõjuvõimsana, aga ka reserveerituna. Õhtuti mõjub must aga võrgutava ja müstilisena, kuid võib panna sinu ja teiste inimeste vahele takistusi.

Selleks, et mitte mõjuda mustas negatiivsena, tuleks seda kanda koos mõne värvilise riidega. Näiteks punasega koos kiirgab see välja füüsilist ja seksuaalset võimu, oranžiga koos aga ütleb, et sul on nooruslik süda ja hea huumorimeel.

Oranž paneb sind positiivselt mõtlema

80s MONO käekott, 24.95€

Oranži värvitooni seostatakse positiivse mõtlemise ja motivatsiooniga, aga kuna tegemist on väga särtsaka värvitooniga, ei sobi see iga inimese nahatooniga. Õnneks aga piisab ka näiteks oranži salli, käekoti või ehete kandmisest, et oma tuju tõsta.

Allikas: Daily Mail