Olen mehepoeg napilt üle 40-ne. Eks ole kogunenud elukogemust ja ka naiste kogemust. Nüüdseks olen jõudnud järeldusele, et liiga viimasele seksikale vindile sätitud naised on tegelikult voodis üpris igavad ja külmad. Nende elu suureks sisuks on vaid raha ja rahakad mehed, ise nad suurt raha teha enamasti ei suuda, siis tuunivad end üles ja samas on raha eest valmis end meestel alandada laskma. Seks on nende jaoks vahend, mitte lõbu.

Tõelisi pärleid olen aga leidnud enesekindlate ja välimuselt tagasihoidlikumate naiste näol. Nad on küll ilusad olnud, aga mitte silmatorkavalt üles löödud. Nende enesekindlus ja eneseteadvus ei lase panna enesele kunstlikke kaunistusi nagu võltsjuuksed, küüned, ripsmed jne. Voodis aga tegutsevad ennastunustavalt ja naudivad kõigi meeltega. Tegemist on olnud väga edukate ja ägedate naistega, kes esimesel pealevaatamisel ehk südant põksuma ei pane aga see-eest sisu on vägev.

Eks need välimuse ületuunijad tunnevadki puudust enamasti oma enese tervest mõistusest ja enesekindlusest, seega olen need mõttetud nukud oma teelt eemale lükanud.

Kuulame huviga, mida Naisteka teistel meeslugejatel selle teema kohta öelda on!