Ta jagas dramaatilisi enne ja pärast fotosid oma näonahast ja seda, kuidas ta kasutas veidrat tehnikat, et klaarimat välimust saavutada. Viimast oli talle kusjuures soovitanud ta oma vend ja peale kahte nädalat nägigi ta rõõmustavaid tulemusi.

Naise sõnul peaksid sa alustama näo pesemisega viisil, kuidas sa seda tavaliselt teed. Seejärel peaksid segama kruusis kokku pool tassi kuuma (mitte keevat) vett ja kaks teelusikatäit soola, kuni tulemus on klaar. Seejärel peaksid leotama näopuhastuspadjakesi segus, pigistama neist siis välja üleliigse vedeliku ning asetama selle vistrikule kuni need muutuvad külmaks ja kuivaks. Ja tee seda uuesti kuni umbes 20 minutit.

Nüüd peaksid sa segama mõned tilgad äädikat sooja vette ja puhastama sellega naha. Ja alles seejärel on aeg kuivatada nahk ja lisada oma tavapärast niisutavat kreemi.

Naise sõnul viib äädikas naha pH tasakaalu ning seda võib kasutada ka juuste ja keha pesemiseks. Sool aga kuivatab üleliigse rasu ja on antibakteriaalne. "Proovisin seda kaks nädalat iga päev ja siis polnud mul enam ühtegi punni," tunnistas ta.

Allikas: The Sun