1. VEEVALAJA

Halvad uudised kõigile neile, kelle armsam on Veevalaja tähemärgist, sest MacGuire’i sõnul ei plaani nad nii pea altari ette sammuda. Nad ei suuda panna kõiki oma lootusi ja unistusi ühele inimesele ning kardavad samal ajal ka emotsionaalset intiimsust.

2. AMBUR

Need vabameelsed inimesed kipuvad kogu aeg seiklema ja uusi asju avastama. Seetõttu on neil keeruline abielluda, sest nende silmis on muru naabri hoovis alati rohelisem. Amburid armastavad spontaansust ja soovivad pidevalt seigelda, mistõttu on neil vaja kedagi endasarnast, et abielluda.

3. NEITSI

Need perfektsionistid võtavad iga partneri üksipulgi lahti ja otsivad pidevalt kedagi, kes soovib end arendada täpselt sama palju kui nemad ise. Nad kipuvad lükkama edasi ka kõike, mis nende täiuslikku rutiini rikuvad ja abielu on kindlasti üks neist asjadest.

4. KAKSIKUD

Kaksikud on väga elava loomuga ja neile meeldib teist inimest taga ajada. Mistõttu, kui keegi palub neil end igaveseks muuta, jooksevad nad suure tõenäosusega teises suunas. Neil on pidevalt vaja “valikuid”, mistõttu nad ei suuda selle ühega piirduda — kui see pole just 100% õige inimene.

5. KALAD

Kalad unistavad sageli oma tulevikust parima võimaliku partneriga, aga kui nad peavad päriselt pühenduma, löövad nad põnnama.

6. JÄÄR

Jäärad on väga jäärapäised inimesed ega muuda oma arvamusi väga kergesti ega anna ka järele, kui neile pole näidatud tõendeid, et nad päriselt eksivad. Suhtes olemine mõjub neile hästi, aga nende partnerid peavad olema väga kannatlikud ja leppima vahel sellega, et nad peavad rahu nimel alla andma.

Allikas: Daily Mail