"Käisin kord väljas mehega, kes pühendas mulle sajaprotsendiliselt kogu oma tähelepanu, kui ma temaga rääkisin. See oli nii šokeeriv, et ma jäin poole lause pealt vait, kaotasin jutulõnga ja hakkasin itsitama nagu väikene tüdruk," kirjeldas ta kohtingut. "Ta vaatas mind ja küsis, kas mul on kõik hästi, mille peale vastasin: "Kas sul on kõik hästi?" Ta ütles jah ja uuris, miks ma seda küsin. Vastasin, et sellepärast, et ta ei öelnud mitte midagi ja ta ütles: "See oli sellepärast, et ma kuulasin sind."" räägib Tamara. "Ma olin jalust rabatud. Ja sel hetkel võitis ta mu südame."

Tamara tunnistab, et see, et keegi pühendab sulle kogu oma tähelepanu ja on sada protsenti kohal, on tänapäeval kaduv nähtus, aga just seda on vaja, et oma unistuste naine ära võrgutada. "Naistena oleme harjunud, et mehed pooleldi kuulavad meid, vaatavad samal ajal, mis toimub meie selja taga, jälgides, kes ruumi siseneb ja lisaks võtavad nad nutitelefonid õhtusöögilauda kaasa, sest äkki helistab parasjagu keegi, kes on meist põnevam," selgitas ta. "Ja tegelikult on nii naised kui ka mehed selles süüdi. Me oleme nii harjunud, et teeme mitut asja korraga, mistõttu isegi, kui istume teineteise vastas, ei ole me täielikult kohal. Me ei kuula, vaid ootame, millal on meie kord rääkida ja kui me jagame oma lugusid, ei küsi keegi meilt lisaküsimusi. Selle asemel viib keegi ikka teema enda peale tagasi ja jagab oma pealtnäha sarnast kogemust.

Me pole isegi oma armsate koduloomade jaoks olemas. Kui mitu korda on ta seisnud sinu ees, mänguasi suus, liputanud saba ja vaadanud kannatlikult su nägu, kui sa sõnumeid saadad või kanalit vahetad? Me laseme oma lastel videomänge mängida ja kutsume seda nende kasvatamiseks. Me saadame kiire sõnumi ja kutsume seda suhtlemiseks.

Öeldakse, et surivoodil ei soovi keegi, et saaks veel ühe tunni tööd teha või veel üht dollarit omada. Aga ma vean kihla, et me soovime veel üht tundi, et vaadata oma lähedaste silmadesse või jalutada selle karvapalliga veel ühe korra. Me ei soovi, et saaksime saata veel ühe e-maili või vaadata veel üht Netflixi seriaali. Soovime, et meil oleks võimalik veeta aega oma lähedastega."