1. Ta ikka veel armastab oma naist

Aga vajab ikka veel midagi, et ennast hästi tunda. See „midagi veel” võib olla seks, tugi, komplimendid, põnevus või mida iganes oma abikaasa pakkuda ei suuda.

Mõnikord on ta oma naiselt seda kõike palunud, aga naine kas ei ole kuulnud, aru saanud või lihtsalt ei viitsi kallima palvet täita. Ja nii ta lähebki seda kõike mujalt otsima.

Aga võib ka olla, et mees ei olegi naiselt küsinud, sest kardab tema reaktsiooni — naine võib mehe soovide üle kas naerda või vihastada.

Igal juhul on mees selgelt huvitatud pereelust ja tahab oma naise juurde jääda, aga rahuldamata vajadused ei lase tal rahulikult elada.

2. Ta ei taha naisele haiget teha

Enamik siia kategooriasse kuuluvatest meestest taipavad isegi, et kui tema kõrvalehüpe avalikuks tuleb, saab abikaasa väga kõvasti haiget – sellepärast varjab ta oma afääri suure hoolega. Naised on muidugi targad ja enamjaolt saavad üpris kiiresti aru, kui mees midagi varjata püüab. Aga isegi siis, kui mees konkreetselt vahele jääb, ei pruugi ta oma tegu tunnistada…

3. Ta ei taha varajagamisega tegeleda

Muidugi on üsna suur tõenäosus, et kui afäär avalikuks tuleb, annab naine lahutuse sisse. See aga tähendab pikka, tüütut ja kulukat varajagamist, laste hooldusõiguse ja alimentidega jändamist, kolimist ja kõike muud, mis on ühe mehe jaoks äärmiselt ebamugav. Miks peakski kõige sellega riskima, kui äkki on mingi võimalus, et saab ka ilma? Nad loodavadki selle peale, et asi ei tule avalikuks ning nad saavad kodus mugavalt riideid pesemas käia ja armukesega vahepeal kuskil nurga taga nagistada.

Allikas: Your Tango