Uusi kollektsioone esitleti laval, mida ilmestasid valgusfoorid, liiklusmärgid ja ringtee, seekordse moemeka show'de stilistid olid Merit Boijekens ja Jana Hallas. Muusikalise etteastega esinesid Inga ja Stefan. Armastusega Pariisist näitas oma värviküllast loomingut Liina Stein.

Lisaks lendlevatele puhkuse unistuse hōngu kleitidele sai näha ka uusi 80ndatest inspireeritud pulmakleitide mudeleid.

Tasku keskuse Moegala

Mis on moes 2019. aastal kevadsuvisel hooajal?

Alanud hooajast tõi stilist Merit Boijekens esile ajatute esemete vajalikkuse, mugavuse ja boheemlasliku kohustuste vaba stiili. Värvidest helged pastelsed ja puudrised toonid.

Nooruse uljus ja pulseerivad 90ndad kohtusid Jana Hallase stiliseeritud moeetenduses, kus modellidena astusid ülesse tantsijad Shaté showgrupist.

Tasku keskuse Moegala

Kas noorus on hukas?

Kindlasti mitte! Noored on väga iseteadlikud, julgelt kombineeritakse erinevaid mustreid, tänavastiil on hingelähedane koos kuuluvust näitava logomaaniaga ja fookuses on detailid nagu vöökott ja ägedad prillid.

Moepildis on harmoneeruvalt segunenud erinevad kümnendid: 90ndate tänavastiil, sekka 70ndate kultuslikku boheemlust. Pole oluline sitsida trendide järgi, vaid fookuses on indiviidi isiklik stiil ja seda lubab hetke moeseis pillavalt!