On asju, mis teevad üsna selgeks, kas inimene, kellega sa koos oled, on ikka sinu jaoks see õige. Usalda neid tundeid:

1. Sul on tunne, et midagi on väga valesti

Kui sinu suhtes on midagi kehvasti, annab su kõhutunne sulle sellest teada. Kui tunned, et sind tõmmatakse eemale inimesest, kellega sa ei peaks koos olema, ära võitle selle vastu. Proovi mõista, mis see on, mis sinus sellise tunde tekitab. Äkki tema juures on midagi, mida sa veel ei ole märganud?

2. Sa tunned, et su partner hoiab end sinust eemale

Kui tunned, et su kallim on kuidagi kaugeks jäänud, olgu siis emotsionaalselt või füüsiliselt, istuge ja rääkige sellest. Sellisest asjast saab ainult veel suurem probleem, kui te seda ignoreerite. Võimalik, et su partner kogeb hetkel midagi, millest ta ei oska sulle rääkida, aga tegelikult on su tugi talle vajalik. Aga, kui tunned, et miski ei aita ja teie vahel on lausa kuristik, on ehk aeg suhe lõpetada.

3. Mõtled pidevalt, milline su elu ilma temata oleks

Loomulikult me kõik mõtleme aeg-ajalt nii, aga kui sa ei saa seda mõtet peast välja, siis ehk ei tohikski sa seda ignoreerida. Äkki su elu olekski ilusam? Äkki sa oled praegu õnnetum, kui sa endal uskuda oled lubanud?

4. Sa tunned, et sa ei suuda tema juuresolekul iseendaks jääda

Sa ei tohiks kunagi tunda, et pead varjama tema eest seda, kes sa tegelikult oled. Suhtes peaksite te mõlemad suutma jääda iseendaks ja olema tõeliselt vabad. Kui tunned, et oled lõksus ega saa põgeneda, võib olla põgenemine just see, mida vajad.

5. Su kõhutunne ütleb pidevalt, et sa ei tohiks teda usaldada

Kui su kõhutunne ütleb sulle, et sa ei tohiks oma partnerit usaldada, tuleks esmalt mõista, miks see nii on. Vahel kipume olema lihtsalt ebakindlad ja ei suuda teisi inimesi usaldada.

Kõike üleval mainitut silmas pidades tuleks siiski teada, et oma ebakindlusi ei tohiks kõhutundega sassi ajada. Meil kõigil on paremaid ja halvemaid aegu. Kui märgid on selged ja su kõhutunne lausa röögib, ära oota, et pilt oleks täiesti klaar, vaid tegutse juba siis, kui kahtlustad.

Allikas: Awareness Act