Ilmselt on iga naine vähemalt korra elus imestanud selle üle, kas tal on midagi viga, et kohe kuidagi ei näkka selliste meestega, kes talle meeldivad ja kes talle hästi mõjuks.

Lühike vastus on JAH. Ja EI. Aga vist on pisut pikemalt ka tarvis vastata.

Alustame EI-st. Õnneks või kahjuks ei saa ükski naine ega mees valida, kes teda kütkestavana tajub. Meie eelistusi mõjutavad nii füüsilised, psühholoogilised kui ka energeetilised mustrid.

On teada fakt, et naine valib meest oma isa järgi ning mees naist oma ema järgi. Siinkohal pole isegi vahet, kas otsitakse vanemaga sarnast või risti vastupidist kaaslast. Mõjutuse olemasolu see ei muuda.

Siinkohal mängivad rolli nii kehalised tunnused kui ka lapsepõlve psüühiline pärand.

Kusjuures keha tasandil ei pruugi ligitõmbav olla sugugi kindel silma- või juuksevärv, pikkus või kehakuju. See võib olla midagi nii kummalist kui peakallutus, pahkluud või kõrvalestad. Lisaks tajutavatele tunnustele mängivad üüratut rolli otseselt tajumatud tunnused nagu LÕHN. See ei tähenda Armanit või Pradat vaid FEROMOONE. Feromoone registreerib inimene meetrite kauguseltki, sealt, kuhu Armani või Prada enamasti õnneks ei ulatu.
Psüühilises plaanis võime otsida kindlat silmavaadet, mis annab tunnistust mingist baasemotsioonist, mingeid teadvusele tabamatuid käitumise mikromustreid, sõnaühendeid ja jumal teab, mida veel. Neist eelistustest on kasulik teadlikuks saada, et valikuvõimalusi laiendada, mitte ainult alateadvuse poolt ette antud lapsepõlvehaavade tervendusrööpas tammuda.

Igatahes, kuna me ei saa ette aimata ega reguleerida, keda kelle poole tõmbab ja miks, ei tasu võtta isiklikult, kui mõni mees meist lihtsalt huvitatud pole.

Ja kuna me ei saa ette aimata, keda kelle poole tõmbab ja miks, tuleb naisel olla maksimaalselt atraktiivne kogu aeg. Ehk lühidalt: JAH, viga on sinus, kui sul ei näkka. Samuti on vähemalt pool viga sinus, kui oled mehega liidu juba loonud, aga kirg kipub kaduma. Pakutud ABC kehtib samamoodi suhtes naisele ning aitab tema atraktiivsust suurendada.

Mis muudab naise mehe silmis atraktiivseks? Siingi on miljoneid võimalusi, kuid mõned üldisemad tasub esile tuua.


A. MEES TAHAB ÕNNELIKUKS TEHA NAISE, KES JUBA ON ÕNNELIK!

Ehk naine, kes on silmnähtavalt rahul ja õnnelik, on vastupandamatult kütkestav.

Paljud naised on kogenud, et pärast seda, kui on hakanud ühe mehega tihedamalt suhtlema, ilmub kavalere kui seeni pärast vihma.

Põhjus on imelihtne: see üks õnnelik, kes on su tähelepanu pälvinud, on su nii särama löönud, et see paistab kaugele välja. Meeste jaoks on see ligitõmbav.

Nii nagu ükski naine ei soovi enda õlule mehe õnnelikuks tegemise koormat, ei soovi sama kandamit ka mees. Igaüks vastutab ise oma õnnetunde eest ning koos võiks olla soovist jagada oma rõõmu ja õnne.

MUIDUGI TAHAB MEES TUNDA, ET SUUDAB SIND VEEL ÕNNELIKUMAKS TEHA, nii et paku talle seda tunnustust ja rahuldust. Kuid ära pane enda õnnetunnet mehest sõltuma, sest see kurnab nii sind kui ka teda.

See õnnetunne seisneb rahulolus iseendaga, oma kehaga, oma meelega. Naine, kes end imetleb nii seest kui väljas, selmet pidevalt vigu otsida, on ja paistab õnnelik. Oma mõttemaailmast tasub kustutada lause: “Alati saab paremini!” Muidugi saab. Ja kuna see on iseenesestmõistetav, siis ei ole tarvis seda endale korrutada. Me ei korruta ju ka pidevalt, et kaks korda päevas on tarvis hambaid pesta. Me teeme seda nagunii. Samamoodi püüdleme alateadlikult alati paremaks saamise poole.

B. MEHI TÕMBAB SÜÜTU METSAS ELAVA KUNINGATÜTRE, MITTE (KURJA) KUNINGANNA POOLE.
Katrin Saali Saul on imehästi kirjutanud naisarhetüüpidest. Kõige ligitõmbavamad arhetüübid on TÜTARLAPS JA ARMASTAJA. Nemad on naisenergia kandjad. Kuninganna ja perenaine on pigem mehelikku energiat kandvad naisarhetüübid. Mida see tähendab?

TÜTARLAPS ON NAISE TUNDEELU ÕHUTAJA. Tütarlaps on see, kes suudab ühtviisi vaimustuda nii mööda lendavast liblikast kui mehest. Tütarlaps tunneb ja tunnetab elu. Ta naerab ja kilkab, nutab ja ahastab ehedalt ja vahetult. Kuna eluterve tütarlaps on enamasti rõõmus, on selge, miks mehi tema poole tõmbab (vt punkt A).

ARMASTAJA ON TEISISÕNU NAUTLEJA. Ta oskab nautida nii ennast ja ka meest, nii mängu kui ka elu. Ta tunneb nii pilgu- kui ka puudutusekunsti. Temast õhkub tulisust ja iha. Pikemalt seletamatagi on selge, et armastaja käivitab mehes ürgse paaritumisiha. Kui tütarlaps ei oska ennast välja pakkuda, sest ta lihtsalt on oma olemuselt nii süütu, siis armastaja oskab oma võlusid teadlikult mängu panna, et meest köita.

PERENAINE ON VÕLUR, kes oskab tühjast külmkapist rikkaliku õhtusöögi välja võluda, samal ajal pesu triikida ja tütrele patsi punuda. Tal paistab olema iga töö jaoks eraldi kätepaar ning iga probleemi jaoks lahendus. Perenaine on imeline olevus, aga tema lahenduste leidmisele ja asjade ära tegemisele suunatud energia on mehelik. Mehelikku meest aga teine meesenergia ei köida.

Kuna kõigile on teada, et ARMASTUS KÄIB KÕHU KAUDU — ja omajagu tõtt on selles peidus -, on perenaisest tõesti kasu siis, kui tarvis mehele tütarlapse ja armastaja abil juba loodud muljet süvendada. Kuna tütarlapse ja armastaja energia käivad pigem kokku uudsuse, põnevuse ja kirega, on suhte loomiseks ja hoidmiseks tarvis nii perenaist kui kuningannat. See tähendab seda, et muidugi võidad veel tüki mehe südamest, kui vaaritad talle oivalise ahjuprae või õmbled pärast möödunud kirglikku õhtut ta särgile nööbi 🧷väledalt ette tagasi. Aga tolmuhari käes 🧹või aiatööst mudased kalossid jalas meest ei kütkesta.

Nende meeste suhtes, kes seda ligitõmbavaks peavad, võiks isegi ettevaatlik olla. Tasub olla valvas märkide suhtes, kas mees endale hoopis uut ema ei otsi, kes teda kasiks ja kostitaks.

KUNINGANNA ON TARK. Selles peitub nii tema voorus kui ka puudus. Ta teab, kuidas asjad käivad. Ta mõtleb, analüüsib, otsustab, teostab. Ta saab kõigega hakkama (sageli paremini ja kiiremini kui mees) ega murdu millegi all. Ja seegi on mehelik energia. Me ju tahaks enda kõrvale meest, kes teab, kuidas asjad käivad, kes mõtleb, otsustab, teostab ja saab kõigega hakkama.

Kannatasin aastaid kuninganna-sündroomi all ja tundsin veel uhkustki selle üle, kui tark ma olen. Aga see oli eemaletõukav. Mehed tundsid end minu kõrval alaväärsena, sest üritasin neile igatpidi näidata, kui tark ma olen. Kui lõpuks taipasin, et tark pole mitte see, kes räägib mida teab, vaid see, kes teab, mida räägib, hakkas asi paremuse poole minema. Jätsin ja jätan palju asju enda teada, sest POLE TÄHTIS, KUI PALJU MA TEAN, VAID KUI PALJU MA HOOLIN.

Jällegi tasub naistel ettevaatlik olla, kui meest tõmbab ennekõike kuninganna poole neis. Võimalik, et mees püüab kompenseerida enda vähest mehelikkust, väljendugu see väheses enese- või järjekindluses, teotahtes või muus. Kuigi näiliselt laseb see mees naisel särada ja toetab naise ambitsioone, võib ta kirehetkel ootamatult vastumeelselt nõrgaks osutuda.

C. MEHI TÕMBAB ILUSA NAISE POOLE. See ei tähenda, et peaksime kõik mahtuma mõõtudesse 90-60-90, kandma meiki ja moerõivaid. Naise teeb ilusaks hoolitsus. Naisel tuleb iseenda eest hoolitseda nii füüsiliselt, vaimselt kui ka psüühiliselt. See aitab armastajal naise sees ärgata ja elada.

On aga mõned konkreetsed asjad, mis haaravad tähelepanu ja suurendavad tõenäosust, et mehi tõmbab su poole.

RÜHT JA KÕNNAK. Tänapäeva moejalanõud soodustavad mehelikku kõndi, kus samm on pikk, ülakeha vajub ette ja puus liigub seetõttu vähem. Tasub tähelepanu pöörata oma rühile. Hea rüht toob iseenesest kaasa nõtkema kõnnaku ja käivitab meestes ürgse külgetõmbe. Naise õõtsuvad puusad tõmbavad meeste tähelepanu. Selleks, et puusi õõtsutada, tuleb sammu aeglustada. Harjuta ennast rahulikumalt liikuma, harjuta end teekonnal olema ja seda nautima, mitte tööle, kooli, poodi, trenni kohale jooksma. Võta endale aega, st hoolitse enda eest.

KONTSAD. Mida vähem neid tänaval kohtab, seda rohkem need pilku püüavad, kui need jalga paned ja ka välja kannad. Konts teeb sääred siredamaks ja parandab rühti. Kontsadel lihtsalt ei ole võimalik lohakalt seista (ja siinkohal ei ole tarvis rutata vastupidist tõestama). Kontsad lükkavad selja nõgusaks, puusa tahapoole ja rinna ette. Pole vaja ilmselt selgitada, kuidas see meestele mõjub. Aga palun harjuta kontsadel käimist, kui vaja. Ja vali endale sobiv konts. Valik on tänapäeval ju piiritu.

JUUKSED. Olgu pikad või lühikesed, sirged või lokkis, paksud või õhukesed, puhtad terved juuksed köidavad pilku. Need annavad mehele signaali, et naine on terve lapsi kandma. Mees teadupoolest otsib alati võimalust seemet külvata ja sugu jätkata.

DEKOLTEE. Kuninganna ja perenaine võivad end kurguni kinni nööpida, aga mäletad, nemad ei olnud ka ahvatlejad. Su dekoltee ei pea ulatuma nabani, kuid kui soovid ennast ligitõmbavamaks teha, vali pisutki avaram kaelus või tee üks nööp veel lahti. See paljastab rohkem su kaela ja lubab mehel näha su rinda hingamisrütmis kerkimas ja langemas. Ta ei saa sinna midagi parata, et fantaasia kohe käivitub. Sinu võit — sinu valik on suurem.

KLEIT. Mood on nii püksikeskne, et paljudele naistele on kleit täitsa võõraks jäänud. Sunni end vahel kleiti kandma. See avab su Maa energiale, mis voogab alt üles. Maa on ka teatavasti emane. Naiselik vägi tuleb maast ja mida rohkem sul seda on, seda ligitõmbavam mehelikele meestele oled. Proovi selga nii pikki kui ka lühikesi, nii voogavaid kui ka rangemaid, nii ühevärvilisi kui ka mustrilisi kleite. Lükka end mugavustsoonist välja, sest see mis, kes või kus sa praegu oled, on sul juba teada. Kui soovid, et miski muutuks, pead alustama iseendast.

Kuulen vahel naisi kurtmas, et ma ju pole selline, see oleks võlts, ma ei tunneks end mugavalt. Tõesti, iga muutus on esiti ebamugav ja võõras. Kui sobib see, mis praegu on, siis ei peagi midagi muutma. Aga kui soovid teistsuguseid tulemusi, tuleb teistmoodi panustada.

OLED IMELINE — pead seda ise uskuma ning ka maailmale avama. Usu, see tasub ära! See tasub ära sügavamas rahulolus, suuremas õnnetundes, kirglikumates suhetes ja rahuldust pakkuvamas elus.

Kui tahad teemast rohkem teada, jõuad veel homsele seminarile Naisena tänapäevamaailmas: naine ja suhted