Levinud on müüt, et naised ei taha ega vaja nii palju seksi kui mehed. Meeste sugutung olevat kõrgem. See ei pea paika. Nii nagu naise armastus on piiritu, on ka naise seksuaalsus piiritu.

Patriarhaalses ühiskonnas on naise seksuaalsus olnud pikalt põlu all, sest seksuaalenergia on teisisõnu eluenergia ja loovenergia. Mida rohkem on energiat, seda suurem on võim. Niisiis patriarhaadi säilitamiseks oli tarvis naise energia raami suruda. Oli kuidas oli, aga tähtis on teadvustada, et naise seksuaalsus pole sugugi väike.

Naise seksuaalsus on nagu ilmatu lai, ülevoolav, kärestikuline mäestikujõgi, mis on tammiga tõkestatud. Oleme harjunud nägema seda niret, mis tammist läbi voolab, ja pidamagi seda naise kogu seksuaalseks potentsiaaliks. Kujutlege, kui lihtne on selle nire voolu takistada või seda isegi tühjaks ammutada! Piisab sellest, kui suunata see partneri etteheidete silumisse, mis naisele vähest tundlikkust ja kasinat kirge süüks panevad. Oma panuse annavad igapäevased kodused askeldused, pikad tööpäevad, laste kasimine jmt. Voodisse viimiseks ja partnerile jagamiseks eriti ei jäägi.

Miks ja kuidas aga seemnepurse naise libiidot vähendada võib? Vaatame kolme üldisemat teemat.