Alusta jalanõudest

Vahet ei ole, kui kaunis kleit või stiilne festivali-outfit sul juba riidekapis on ootamas. Kui jalanõud on ebamugavad ja pigistavad, siis võib see ära rikkuda kogu päeva. Ei mingit valsikeerutamist koos isamehega ning oma lemmikbändi järgi hüppamist lava ees… Loomulikult võid pidulikuma sündmuse puhuks valida elegantsed kontsakingad, kuid katseta julgelt ka tossupaariga. Kõrgema kontsa puhul pea meeles — mida laiem konts, seda mugavam king.

Ära unusta enda rolli

Koolilõpetamisel on kõige olulisem lõpetaja, pulmas loomulikult pruutpaar. Sul on kindlasti kapis see üks kleit või kostüüm, mille kandmist sa oled pikalt oodanud. Kuid kui see hakkab konkureerima peo kõige tähtsama inimese või paari välimusega, siis jäägu see riidevalik järgmist sündmust ootama. Näiteks ei ole pulmas soovituslik kanda heleroosat, sest teatud valguses võib see tunduda hoopis valge ja selle värvitooni kandmist peetakse sobimatuks ja pruudiga tahtlikuks konkureerimiseks. Vali selle asemel mõni julgem ja erksam värv — fuksiaroosa, punane või mõni julgem trükimuster.

Osta midagi, mida kannad rohkem kui korra

Meil kõigil on garderoobis riideid, mida oleme kandnud ainult korra või veel hullem — millel on isegi hinnasilt veel küljes. Kui vajad mõne ürituse jaoks midagi uut, siis eelista pükstükke ja disainülikondi. Neid saad hiljem kanda ka näiteks töökohtumistel. Eksperimenteeri ja loo vaheldust ka aksessuaaridega. Lisa välimusele omapära erksatest toonides jalanõude või käekotiga ja detailirohkete ehetega.