"Kui ma peale esimese lapse saamist esimest korda välja läksin, ammu aega polnud väljas käinud ja kuidagi läks käest ära, siis see konkreetselt lõppes nii, et olime sõbrannadega klubis ja ühel hetkel ma tundsin, et kõik, ma ei suuda ja pean koju minema," alustab Mallukas oma lugu. "Ma läksin klubi ette ja helistasin abikaasale, et talle öelda, et ma tulen koju. Aga ma ei suutnud eriti püsti seista, nii et ma mõtlesin, et ma teen selle kõne asfaltil lebades. Ja leban siis seal, räägin telefoniga ja ühel hetkel tulevad kaks politseiniku ning küsivad, et mida sa lebad siin. Mina muidugi, härga täis, ütlen, et vaba maa ja inimene lebab seal, kus tema tahab. Mina puhkan jalga."

Sellise vastuse peale politseinikud muidugi otsustasid, et Mallukas tuleb endaga kaasa võtta, sest ta on liiga purjus. "Ma ei teagi, miks ma nendega üldse kraaklema hakkasin, aga mind päästis võõras blogilugeja," meenutab Mallukas. "Ta tuli minu juurde ja ütles: "Oi, Mallu, sa oled siin! Takso ootab, lähme ruttu koju!" Ja siis politsei andis mind talle kaasa. Ta päästis mu ja ostis mulle isegi McDonald's-ist burgeri."

Kuula, mida rääkis Mallukas oma käheda hääle kohta, kuidas suhtuvad mõlemad staarid meikimisse ja veel palju põnevaid ning koomilisi lugusid, Jesper Parve podcastist.