Pardiralli korralduskomitee avaldas täna kurva uudise: esimest aastat ei toeta riik ettevõtmist mitte ühegi sendiga. Seepeale teatasid linnajuhid Raepressi vahendusel, et ollakse valmis abistama.

"Pardiralli eesmärk on südamlik ja nende tegevus ühiskonnas oluline, sest nad aitavad lapsi ja nende peresid, kes on raskes olukorras," sõnas abilinnapea Beškina.

Tallinna sotsiaal- ja tervishoiu valdkonda kureeriv abilinnapea selgitas, et kui riik ei saa tänavu mingil põhjusel heategevuslikku üritust toetada, siis on sellest väga kahju, aga Pardiralli traditsioon väärib toetust ja jätkamist. "Arutasime sel teemal linnapeaga ning oleme seda meelt, et Tallinna linn on valmis omalt poolt rahaliselt appi tulema samas mahus, nagu seda siiani on teinud Hasartmängumaksu Nõukogu," märkis Beškina. "Oleme valmis Pardirallit toetama, kui korraldajad seda soovivad, sest nende töö on ühiskonnas väga vajalik." Hasartmängumaksu Nõukogu toetus on olnud igal aastal 6000 eurot.

Pardiralli on 2014. aastal Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu poolt ellu kutsutud heategevuslik üritus – vannipartide võiduujumine, mille eesmärgiks on teadvustada vähihaigete laste ja nende perede olukorda ning kutsuda ettevõtteid ja eraisikuid üles andma oma panust nende abistamiseks.

Tänavu toimub Pardiralli Kadrioru pargis sel laupäeval kell 12.