Tallinna sotsiaal- ja tervishoiu valdkonda kureeriva abilinnapea Betina Beškina sõnul teevad heategevusliku kampaania Pardiralli eestvedajad tänuväärset tööd meie laste ja kogu ühiskonna heaks. „Pardiralli on kujunenud omamoodi üheks meie ühiskonna väärtuste alustalaks, kus hoolivuse, üksteise mõistmise ja kokkuhoidmisega saab igaüks anda oma panuse nende heaks, kes seda raskel ajal vajavad,“ sõnas Beškina. „Nii on ka Tallinna eraldatav summa 10 000 eurot linnapoolne panus Pardiralli toetamiseks ja selle traditsiooni jätkamiseks.“

Sel nädalal sõlmis Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liit (EVLVL) koostöölepingu regiooni ka suurima kogupere meelelahutuskeskusega Super Skypark (Taevapark OÜ), kes asub liitu abistama igakuise tegevustoetusega. EVLVL-i jaoks on taoline regulaarne tegevustoetus esmakordne. Lisaks toetab Skypark Pardiralli korraldamist 5000 euroga ning paneb ürituse peasponsorina välja õnneloosi peaauhinna, milleks on tasuta sünnipäeva korraldamise võimalus Super Skyparkis koos sünnipäevatoa, toitlustuse, SkyLabi, vaateratta ja põrkeautode areeni külastusega.

Super Skyparki eestvedaja Alar Kajari sõnul tekkis soov anda oma panus sinna, kus riiklik tugi lõpeb. „Vähihaigete Laste Vanemate Liit teeb väga tänuväärset tööd peredele kogemusliku ja psühholoogilise toe pakkumisel. Soovime tagada selle jätkumise ja lisaks pakkuda oma võimalustega ka haigete laste peredele rohkem mängurõõmu“ lisas ta.

Pardiralli on 2014. aastal Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu poolt ellu kutsutud heategevuslik üritus – vannipartide võiduujumine, mille eesmärgiks on teadvustada vähihaigete laste ja nende perede olukorda ning kutsuda ettevõtteid ja eraisikuid üles andma oma panust nende abistamiseks.

Pardiralli toimub tänavu Kadrioru pargis sel laupäeval, 8. juunil kell 12.00.