Muidugi lõpetavad naised peale sellist ohtlikku tegu haiglas ja nüüd ongi üks meditsiiniõde Twitteri kaudu naisi hoiatama hakanud. "Te imete välja palju rohkemat kui lihtsalt verd!" kirjutas ta. "Sel nädalal on olnud juba kaks sellist olukorda ja mõlemad naised tunnistasid, et nad tegid seda. Lihtsalt... LÕPETAGE!"

Tõenäoliselt on neid naisi eksitanud üks kohandatud abordi läbiviimise viis, mida juba 1970ndatest menstruaalverest vabanemiseks kasutatakse. Aga ütleme kohe ära, et selleks ei kasutata tolmuimejat, vaid masinat nimega Del-Em, mis koosneb mitmest peenikesest torust, pumbast ja pudelist.

Täpselt nagu koduseinte vahel läbi viidud abordid on tapnud miljoneid naisi üle maailma, hoiatavad arstid nüüd ka selle uue trendi eest. Lisaks tavapärasele traumale ja šokile riskitakse sel viisil toimides ka põletike, emaka vigastamise ja sümptomite võimendamisega.

"See on mitmel viisil ohtlik ja tegemist on väga veidra tegevusega, mis ei tööta, aga võib väga halvasti lõppeda," kinnitas ka günekoloog dr Shazia Malik.