Lillemuster

Miski ei kuuluta suve saabumist kõlavamalt kui lillemustrid. Seega on lillelised bikiinid sel suvel kindel valik.

Retrolõige – kõrge pihaga bikiinipüksid

Kui oled oma “suveks vormi” eesmärkideni jõudmisega hilja peale jäänud, on kõrge pihaga ujumispüksid just need, mida vajad. Kui tahad oma keha visuaalselt saledamaks muuta, hangi endale lillelise või sümmeetrilise mustriga bikiinid.

Triibud ja mereteema

Kui bikiinid pole sinu jaoks, katseta trikoodega. Trendikas triibuline muster on kindel pilgupüüdja. Ka meretemaatika on alati hea valik.

Logomaania

Logomaania ei ole vaibunud ja kestab, ka ujumisreetel. Vintage touch‘iga trikood on kindla peale minek. Kas delikaatselt paigutatud või julgelt rinnale prinditud logo — valik on sinu!

Sõlmitud detailid

Sõlmitud paelu on olnud moelavadel ja tänavapildis märgata juba mõnda aega. Kui tahad ka rannas teistest erineda, vali ujumisriided, millel on mänguline sõlmitud detail.

Rannakleit või kaftan

Sa ei soovi rannas ainult bikiinide väel käia, sest tunned end liiga alasti? Õhuline kaftan on ideaalne lahendus, varjates vajadusel.

Uhked sandaalid

Vali silmapaistev mudel. Need espadrillidele omaste punutud detailidega satiinist sandaalid sobivad hästi nii pika kui lühikese kleidiga. strateegilisi piirkondi ning mõjudes elegantselt.