"Minul oli sarnane juhtum. Hakkasin suhtlema mehega, kes oli abielus ja kes lubas mulle, et jätab oma naise maha ning hakkab minuga elama, aga aastad möödusid ja lahutust ei paistnud kusakilt.

See närukael sai veel lapse ka oma naisega. Olin sellest nii häiritud, et abiellusin tema vennaga. Mul oli hea tunne perekondlikel koosviibimistel tema vennaga olla ja vaadata, kuidas ta meid põrnitseb.

Aga eks me saime ikka kokku salaja. Aastad möödusid sain tema vennaga lapse ja varsti jäin jälle rasedaks oma armukesest rasedaks.

Olin hullumas sellest olukorrast. Mõelge ise, mõlema vennaga laps. Üks mehega, kelle lähedust ma ei kannatanud, aga olin koos, et oma eluarmastusele haiget teha ja teine mehega, keda armastasin kogu hingest, aga kes oli abielus teise naisega.

Aastad möödusid ja harjusin olukorraga, kuid siis avastasin, et mu närukaelast mees magatab ühte meie talu lüpsjat. Olin too õhtu nii vihane, et jõin ennast purju ja tahtsin siis minna armuksese juurest lohutust otsima, aga tema oli naisega läinud teatrisse ja vanaisa oli jäetud lapsi hoidma.

Olin nii saamapeal, et ei huvitanud, kellega magada nõnda ma siis võrgutasin vaese isa ära ja me seksisime mitu korda sellel ööl. Peagi avastasin, et olin jälle rase ja arvake ära, kellest? Muidugi isast. Nüüd siis täismäng. Laps mõlemalt vennalt ja isalt ka veel.

Nüüd siis kasvatan kolme last ja salaja kohtun kahe armukesega. Naljakas, et mõni päev juhtub, et magan nende kolmega samal päeval. Aastatega harjub kõigega..."