Kümme enamlevinumat põhjust, miks suhted lagunevad:

1. Spontaansuse puudumine

Kui teete pidevalt ühtesid ja samu asju, siis muutub teie suhe rutiinseks, igavaks ja ettearvatavaks. See aga tekitab ühel hetkel soovi sealt lihtsalt välja astuda.

2. Romantika puudumine

Kui teie suhtes ei ole enam romantikast jälgegi ning olete pigem sõbrad või nagu õde ja vend, siis ei ole teie suhtel kuigi pikka pidu.

3. Seksuaalne rahuldamatus

Kui te ei suuda teineteisele oma soove teatavaks teha, või on teie vajadused lihtsalt liiga erinevad, siis tekib seksuaalne rahuldamatus, mis võib viia uue partneri otsimiseni.

4. Tähelepanematus partneri suhtes

Selleks, et suhe toimiks, tuleb pöörata oma partnerile tähelepanu, tuleb temast hoolida ja tema eest hoolitseda. Kui kumbki ei leia selleks aega ega tahtmist, siis oleks vist tõesti aeg lahku minna.

5. Ebapiisavalt aega partneriga jutu ajamiseks

Aja leidmine on alati prioriteetide küsimus. Kui te ei leia üksteise jaoks aega, siis ilmselt on teie elus midagi või kedagi tähtsamat, mis aja endale saab.

6. Tulevikuplaanide puudumine

Olete küll koos, kuid kui oma tulevikule mõtlete, siis ei ole partnerile seal kohta? Ilmselt ei ole teie soov koos olla siiski nii suur kui alguses tundus.

7. Usalduse kaotus

Te ei jaga oma mõtteid ja tundeid üksteisega ning teil on omad saladused, millest partneril ei ole aimugi. On asju, millest te ei saa omavahel rääkida, sest partner ei mõistaks või mõistaks lausa hukka. Võibolla pettusite oma kallimas, sest ta ei pea kunagi oma sõna? Kõik need olukorrad viitavad sellele, et te ei ole kuigi lähedased.

8. Kire kadumine

Kui te ei tunne üksteise suunas mitte mingit tõmmet ja teie omavaheline keemia on ammu rahunenud, siis peaksite midagi ette võtma. Selliselt pinnalt saab edasi minna vaid sõbrasuhtega.

9. Lugupidamatus partneri vastu

Kui te ei hinda üksteist, käitute hoolimatult ja ei teete üksteisele oma sõnade või tegudega lausa haiget, siis sellest on vaid üks samm lahkuminekuni.

10. Truudusemurdmine

Kui üks partneritest on leidnud endale kõrvalsuhte, siis on see märk sellest, et asjad ei ole korras. Ideaalses suhte puhul ei teki soovi ringi vaadata ja midagi uut proovida. Truudus on enamike paaride jaoks üks olulisemaid asju ning kui seda pole, pole enam ka suhet.

Allikas: Kirss.net/Alkeemia arhiiv