Neid võib kadestada nende katkemaktu mängulusti ja rõõmsameelsuse pärast, kuid samas on nad osades olukordades liiga naiivsed ja ei mõista situatsiooni tõsidust. Kahe otsaga asi. Kuid üks on kindel — ilma lapselike inimesteta oleks meie elu palju igavam.

Jäär

Jäära jaoks on iga uus algav päev täis uusi maagilisi võimalusi teha erinevaid asju, mis talle meeldivad. Jäära tähtkujust inimesed ei kaota kunagi usku, et maailm on üks imeline paik täis ootamatuid võimalusi, millest tuleb lihtsalt ise kinni haarata. Jäär oskab lõbutseda ja seda inimest tegutsedes vaadates saab öelda, et ta elab ikka täiel rinnal. Terve maailm on tema jaoks roosades värvides.

Vähk

Vähi tähtkujust inimene on ka suureks kasvades sama armas ja süütuke nagu väike laps. Lapsed on väga empaatiavõimelised ja tundelised, ning Vähi tähtkujust inimene on seda elu lõpuni. Ükskõik kui raske nende elu mingil ajaperioodil ka ei oleks, neil on ikka süda soe ja avatud mõtlemine. Nad ei usu kellestki midagi halba. Nad proovivad igas olukorras olla romantilised ja teha armsaid žeste.

Lõvi

Lõvi tähtkujust inimesi on lausa õnnistatud väikese lapse enesekindlusega. Vanemaks saades hakkavad inimesed kartma, mida küll teised inimesed nendest ja nende tegudest arvavad. Lõvil seda probleemi ei ole, ta ei karda midagi. Lõvi on esimene, kes julgeb esineda ja lavale minna. Tema sisemine laps on alati temaga, et teda rasketes olukordades julgustada ja anda teada, et ta saab hakkama.

Kalad

Kalad mõtlevad kogu aeg nostalgiliselt tagasi oma lapsepõlve peale. Kalade tähtkujust inimene on kõige lõbusam ja temaga koos olles ei hakka kunagi igav. Ta pakub välja lausa uskumatuna näivaid ideid. Nad tahavad kõik oma fantaasiad ellu viia ja miski ei või neid takistada selle tegemisel. Neil on peas olemas enda väike võlumaailm, kus vahepeal rännata, kui reaalne elu tundub liiga karm ja ebameeldiv. Nad on alati lapselikult heas tujus ja ei karda seda välja näidata.

Allikas: EliteDaily