Naise kael on mehe omast liikuvam

Kas oled märganud, et kui meest ja naist hüütakse nimepidi, siis naine pöörab ainult peaga hüüdja poole, kuid mees terve kehaga. Liigse kaela vehkimisega tasub siiski ettevaatlik olla. Nimelt valutab naiste kael meeste omast palju tihedamini.

Naised on magades tundliku kuulmisega

See on juba evolutsiooniline. Naised ärkavad üles kõrgemate helide peale, et kuulda une pealt oma beebi karjumist. Kuid see kehtibki ainult kõrgete helide kohapealt.

Naised on meestest ratsionaalsemad

Arvatakse, et naised on emotsionaalsed ja mehed ratsionaalsed, kuid aju ehitus väidab hoopis risti vastupidist. Naiste ajukoor on meeste omast tihedam ja selle tõttu saavad naised kõrgemaid punkte üldise intelligentsuse testidel.

Naised kiinduvad tugevamalt teistesse inimestesse

Sest naistel on kehas rohkem oksütotsiini, mis on niinimetatud armastuse hormoon. Tänu sellele hormoonile on ka ema-lapse suhe niivõrd tugev ja aitab imetamisele kaasa.

Naiste kehad jätkavad 20ndates eluaastates muutumist

Kui sul oli raju teismeliseiga, siis naised võivad nüüd rõõmustada — veel ei ole hilja oma tervis korda saada. Naiste kehad muutuvad 20ndates ja seetõttu on selles vanuses õige aeg hakata tervislikku rutiini sisse juurutama.

Naistel on eelsoodumus loomingulisusele

Naiste ajudes on rohkem omavahel seotud ühendusi kui meeste omades, sellepärast suudavad naised olla loomingulised, kuid harjuda kiiresti ka rutiiniga.

Naised on heledama jumega kui mehed

Euroopas elavatel naistel on kaks korda suurem tõenäosus olla blondide juustega ja heledama nahaga, kui meestel. Blondigeen on naise üsas arenedes püsivam ja visam kui meestel.

Allikas: Brightside