Videolt on näha, kuidas mees naisest selja tagant kinni haarab, kui too pühapäeva hommikul mööda rahulikku linnatänavat jalutab. Naine hakkab seepeale kohe karjuma ja rabelema, mille peale mees rahulikult lahkuda otsustab.

Peale rünnakut jookseb naine kohe teisel pool teed olnud inimeste juurde ja otsib neilt abi. Ka üks naabruskonnas elav inimene kuulis naist karjumas, kuid ei läinud olukorda kontrollima ja avastas alles hiljem tema välisukse kohal paikneva kaamera videolinti kontrollides, mis juhtunud oli. "Vaatasin seda videot. See mees proovis kohe kindlasti teda endaga kaasa viia," rääkis kohalik elanik, kes ei soovinud oma nime avaldada. "Mul on tütred, mistõttu ma loodan, et nad saavad selle mehe kätte, sest selline käitumine küll normaalne ei ole."

Ka läheduses elav Kate Gonsalves tunnistas, et temas tekitasid naise karjed küll õudu, aga ta kiidab teda kiire mõtlemise eest. "Ma arvan, et ta tegi kõike õigesti," kinnitas Gonsalves.

Politsei jõudis samuti kiiresti sündmuskohale ja rääkis rünnaku ohvriga ning nad loodavad kiiresti ründaja rabada. Kirjelduste põhjal olevat tegemist 40-50. eluaastates meesterahvaga, kes on umbes 1.72 meetrit pikk, keskmise kehaehitusega ja kiilakas.