Selle sügise trendideks on lausa VIIS erksat värvi, mis õigesti kandes kaunistavad igat naist. Mis värvid need on, mida tasuks kiiremas korras oma garderoobi lisada, et tänavapildis lausa särada?

Beež

Kui sa ei tunne ennast veel nii julgena, et midagi päris erksat selga panna, siis beež on hea neutraalne värv. Muretse endale näiteks soe beeži värvi mantel, sellega püüad kindlasti pilke.

Pistaatsia

Pistaatsiaroheline on väga kena värv, kui mõni element sinu riietuses on sellist värvi. Näiteks pistaatsiarohelised püksid või pintsak kaunistavad kõiki naisi.

Lilla

Üks lilla riietusese muudab sind väga märgatavaks! Heas mõttes muidugi. Lillad püksid, lilla pluus või hoopis lillad saapad — see on värv, mida tasub 2019. aasta sügisel kanda.

Fuksiaroosa

See on küll selle sügise peovärv! Pane selga fuksiaroosa kleit, mustad kontsakingad, tee juustesse lokid ja sa oled arvatavasti terve peo ilusaim naine. Mehed ei võiks karta fuksiaroosat triiksärki. Või siis miks mitte lakkida küüned fuksiaroosat värvi?

Erkoranž

Ehkki see värv on paljudele naistele vastumeelne, sest meenutab mingil põhjusel helkurvesti, tasub see eelarvamus nüüd nurka visata, sest erkoranž on just selle sügise trend. Seda ei ole mõtet karta. Sellist värvi kleit on väga ilus ja pilkupüüdev, samuti selline pluus, või hoopis mõni ehe.

Allikas: Not Jess Fashion