Millised on kõige hullema iseloomuga ämmad?

JÄÄR

Tõenäoliselt märkad sa üsna varakult, et su ämm sinu peale just hea pilguga ei vaata. Ta üritab kohe alguses sind õpetama hakata ja paneb paika omad reeglid. Ta nõuab samuti suure osa su kallima tähelepanust ja ajast, muutudes osaks teie igapäevasest elust. Sa ei saa midagi öelda ka, sest su elukaaslane üritab sulle selgeks teha, et sina ise halb oled ja tahad tema ema halvas valguses näha. Ega sa ei tahagi asju hullemaks ajada, sest sa oled märganud, milline äkiline iseloom su ämmal on.

SÕNN

Sõnn hoiab oma peret ja kaitseb oma kodu, sinna alla käivad ka tema lapsed. Ka siis, kui nad on juba suureks kasvanud. Sa pead tema lapsi hästi kohtlema, kui sa ei taha tema kriitikat ära teenida. Ära astu ka tema ja ta lapse vahele, ta ei andesta sulle seda iialgi ja see võib sinu jaoks halvasti lõppeda. Ära otsi temaga tüli, sest ta võib seda halvasti võtta.

VÄHK

Ta on hästi emotsionaalne. Sind võib see imestama panna, et veel täiskasvanuna helistab su kallim koguaeg oma emale ja vajab tema nõu rohkem kui sinu oma. Sinusse suhtub su ämm alguses suurima umbusuga ja läheb tükk aega enne, kui ta su omaks võtab. Ta võib sind alguses isegi provotseerida ja panna sind ennast halvasti tundma. Tegelikult vajab ta ainult, et sa teda rahustaksid ja talle selgeks teeksid, et sa temalt ta last ei röövi. Sa pead olema tema vastu väga heatahtlik, kui tahad, et ta sinust hoolima hakkaks ja sind pereliikmeks peaks.

KAKSIKUD

Kaksikutel on teadagi kaks nägu ja temaga koos olles ei tea kunagi, kas ta on sinuga rahul või varjab hoopis oma naeratuse all rahulolematust. Kui ta peaks sulle seda, mis talle ei meeldi, otse ütlema, siis teeb ta seda üsna teravate lausete abil, mis sulle kindlasti haiget teevad. Aga see ongi ju tema eesmärk. Sageli katsub ta ka teid omavahel tülli ajada, kasutades selleks kõiki vahendeid ja jäädes ise täiesti süütuks. Nii ta vähemalt väidab.

Allikas: Kodused Lood