Meil kõigil on nendelt naistelt midagi õppida! Ükski mees ei suuda koos olla naisega, kes tekitab igast võimalikust asjast draama. Isegi kui ta alguses proovib ja üritab sellele omadusele läbi sõrmede vaadata, läheb see paarike päris kiiresti lahku. Kui sulle on öeldud, et sa vingud liiga palju ja võiksid elu vabamalt võtta, siis need inimesed, kes sulle on seda öenud, on seda arvatavasti tõsiselt mõelnud.

Et olla vähem dramaatiline, hakka juba tänasest praktiseerima neid asju:

1. Aktsepteeri fakti, et mehed ja naised on erinevad. Naistel on suurem suhtlemisvajadus ja see, et mees ei suuda sellega alati sammu pidada, on normaalne. Sul ei ole mõtet selle üle vinguda, nii see lihtsalt on.

2. Ela hetkes! Sa ei pea pidevalt oma minevikus tuhlama, et leida sealt mõni tüliõun, mida sa ei ole veel teemaks võtnud. Kõige suurem viga suhtlemisel, mida naised teevad, on see, et nad otsivad minevikust mõne teema, mis ei ole üldse hetkel oluline, ja alustavad sellega tüli. Vahet pole, kas asi puudutab elukaaslast, sõbrannasid või perekonda. See, mis on praegu, on oluline. Jäta minevik ükskord ometi rahule.

3. Mees ei pea täitma kõiki sinu soove. Draamakuningannadest naiste puhul on väga tüüpiline, et nad haaravad kinni väiksemastki asjast, mida mees nende meelest valesti on teinud, ja puhuvad selle suureks. Kuid nad ei pane kunagi tähele asju, mida mehed nende heaks teinud on.

4. Käitu ratsionaalselt ja ära lase oma emotsioonidel end mõjutada. Ühel kindlal hetkel kuus on see väga raske, aga ürita vähemalt ülejäänud ajal normaalne olla. Kui sa tahad kellelegi midagi mürgist öelda, mõtle hästi järele, kas see ikka on seda väärt. Kas sa tahaksid, et keegi sinule niimoodi ütleks?

Allikas: YourTango