Vaata, mida ma sinu pärast tegin!

Iga inimene vastutab oma tegude eest ise ja ükski inimene ei saa süüdistada kedagi teist selles, millega ta hakkama on saanud.

Kuidas sa saad minu peale vihane olla, kui ma ostsin sulle kaelakee/lilled/šokolaadi?

Inimesi ei tohi ära osta, veel vähem seda tegevust neile nina alla hõõruda. Naistele meeldivad ilusad asjakesed, aga sinu enda väärtus on neist asjadest üle, ära seda unusta.

Las ma vaatan su telefoni. Kellega sa kirjutanud oled? Ma usaldan sind, aga ma ei usalda teisi inimesi.

Ilmselgelt on sellest lausest aru saada, et ta tegelikult ei usalda sind. Tal on meeletu vajadus sind kontrollida, aga see on privaatsuse rikkumine.

Ma tahan, et sa oleksid kodus ega käiks tööl. See on meie lastele parim ja ma tahan sinu eest hoolitseda.

Kui mees sulle niimoodi ütleb, pead sa kiiresti võtma oma lapsed ja lahkuma. Mees tahab sind kontrollida ja parim viis seda teha on siis, kui sa oled tal kogu aeg silma all. Ja miks peaks mees arvama, et tal on vaja sinu eest hoolt kanda? Iga naine saab sellega ise suurepäraselt hakkama.

Ma tean, et see ei meeldi sulle, aga me peame tegema nii, nagu mina soovin. See on meile mõlemale parim.

Kui elukaaslane ei austa sind ja sinu soove, ei ole ta elukaaslase vääriline. Muidugi ei saa ainult naine alati oma tahtmist saada, aga kui seda ei juhtu mitte kunagi, on asi väga kahtlane.

Kui sa lahkud, siis ma teen endale haiget.

Kõige sagedasem lause, mida manipulaatorid kasutavad, sest nad teavad, et hirmuga saavad nad inimesi kontrollida. Kuid ära lase ennast heidutada. Kui ta soovib endale haiget teha, on see tema valik ja enamikel juhtudel seda nagunii ei toimu.

Ma tean, et sa ei taha praegu lapsi saada, aga proovime ikka. Mul on vaja, et me oleksime perekond.

Niiet kaks inimest ei saa omavahel perekonda moodustada? Ilmselt saab mees juba alateadlikult aru, et teil ei ole ühist tulevikku ja ta loodab, et kui ta sunnib sind temaga lapsi saama, ei julge sa enam iial tema juurest lahkuda.

Allikas: YourTango