Ja see vägivallaliik on rahaline kontroll. Mees suudab kuude jooksul panna naisele pähe mõtte, et naine ei saa ise oma rahaasjadega hakkama ning hakkab kõiki naise sissetulekuallikaid kontrollima. Ta võib isegi teha sellise ümberkorralduse, et kõik naise raha tuleb otse tema kätte ja siis tema otsustab, kui suur osa sellest on naise kasutuses ning mida ta sellega teha võib.

"Kui sul on keelatud kasutada oma pangakaarti, sa pead mehele esitama kõik tšekid peale igat ostu ja sa ei või ise otsustada, mille peale oma raha kulutada, siis see viitab sellele, et mees kontrollib sind rahaliselt", ütleb Serena Williams allikale Woman's Day.

Ta loodab, et suudab oma tütrele juba varakult need märgid selgeks teha, et tütar Olympia ei peaks kunagi ennast sellisest olukorrast leidma.

"Muidugi ei ole lihtne lahkuda suhtest, kui sa armastad oma meest. Kui sinu pereliige või armastatud inimene on sellises olukorras, siis ole toetav ja tema jaoks olemas, kuni ta on valmis selle suhte lõpetama", ütleb Williams.

Allikas: Woman's Day