"Nagu kahjuks näen, üldistatakse meil üksikemadesse puutuvas kõik naised kohe lõdva püksikummiga lõbusateks naisteks, nende lapsi kutsutakse pagasiks, taagaks ja jumal teab veel milleks. Kõiksugu inimesi on olemas, keegi pole veel mingit üleriigilist küsitlust korraldanud üksikemadele nende soovide suhtes. Ikka ainult arvatakse. Igaüks oma mätta otsast.

Mina näen oma mätta otsast näiteks seda, et üksikemad (keda mu tutvusringkonnas on mitu) ei taha sugugi endale enam meest koju. Pigem veedavad nad vahel mõne toredama mehega aega ja koju kedagi ei tassi. Just mehed on olnud need, kes kurdavad, et naised ei soovi nendega tõsisemat kooselu.

Ja siis muidugi on veel sellist tüüpi mehed, kes tõemeeli arvavadki, et üksikema on nii meeleheitel, et lepib ükskõik millese isase isendiga. Ja kui siis naine ei langetagi kohe pükse, kui mees selleks soovi avaldab, tuleb kiun, kuidas kõik naised on vaid raha peale väljas või midagi muud taolist jubedat teksti.

Eestis on tõesti väga palju üksikemasid. Ma ei tea, miks see nii on. Ei julgeks kogu süüd meeste peale ka ajada, sest tangot tantsitakse ikka kahekesi. Aga palun, ärge arvake ka automaatselt, et kõik üksikemad ongi vaid mehejahil."