Kui need sümptomid vastavad sinu puhul tõele, mõtle siiralt järele, kas sa saaksid oma elus teha mõne kiire muutuse ja mis see olema peaks. Kuna töö moodustab enamikel inimestel esmaspäevast reedeni väga suure osa päevast, siis ei tohiks sa tunda ennast seal halvasti, sest sa veedad seal liiga kaua aega. Muidugi on igaühel meist mõnikord töö juures raske ja vahel ka pikka aega järjest, ehkki lõpuks tasub see end ära. Aga kui koged neid alljärgnevaid sümptomeid ja oled ehk kogenud neid ka pikalt, siis tea, et sa pead kiiresti midagi oma elus muutma.

1. Kliendid, töökaaslased või ülemus ärritavad sind igapäevaselt ja sa ei taha nende pärast tööle minna, sest miski nende tegutsemises või sõnades muudab sind väga õnnetuks.

2. Sa magad väga halvasti ja ärkad keset ööd üles, mõeldes hirmuga, et oled sisse maganud. Või kimbutavad sind enne magamajäämist töömõtted, millest sa ei saa kuidagi lahti.

3. Sul pole mitte mingisugust motivatsiooni tööle minna, isegi kui su palk on hea ja töökaaslased toredad.

4. Sul ei ole pikka aega olnud energiat. Sa saad küll oma tööasjad korralikult tehtud, aga tunned samal ajal, nagu sa oleksid seest surnud.

5. Sa oled oma töökoha suhtes küüniliselt meelestatud ega usu, et töö, mida teed, annaks lõpuks kellelegi vajaliku tulemuse. Kõik tundub nii mõttetu.

6. Sul on tekkinud keskendumisraskused ja sul on väga keeruline lõpetada üks tööülesanne korralikult ära, mistõttu leiad end varsti olukorrast, kus kõik tegemata jäänud kohustused on hakanud kuhjuma.

7. Sul on mitmeid tööalaseid saavutusi ja võite, aga need tunduvad sinu jaoks mõttetud ja sa ei suuda nende üle rõõmu tunda.

8. Sa ei usu oma töö vajalikusesse. Mitte lihtsalt enda vajalikusesse, vaid sa oled päris tõsiselt arvamusel, et kogu see töökoht on ebavajalik.

Allikas: Inc