Kui enamik inimesi nõustus, et tegemist on katastroofiliselt halva ideega, siis üks naine, 61aastane inglise keele õpetaja Maria-Louise Warne tunnistas, et tema arust oleks see hoopis kasulik.

“Detsembri alguses läksime nädalavahetuseks linnast välja puhkama ja hotelli administraator tegi mu kallimale silma. Mees küsis siis mult, kas ta võib selle naise kokteilile kutsuda,” meenutab Warne aastatagust aega. “Ma teadsin, et see juhtub ja sel korral ma lubasingi sel sündida. Ja inimesed võivad arvata, et olen hull, aga mind ei häiri, et mu teine pool mind jõulude ajal petab. Ma pigem olen sellest teadlik, kui lasen end lolliks teha.”

Naine tunnistas, et kui nad olid mehega aastakese koos olnud, tunnistas viimane, et ta ei usu truudusesse. “Gregi sõnul on seks kõigest üks tegu. See on sügelus, mida peab sügama,” väitis naine. “Selle aja jooksul, mis oleme koos olnud, on ta maganud nelja naisega. See juhtub tavaliselt just jõulude paiku. Alguses olin šokeeritud ja pahane, aga siis sain sellest üle.”

Maria-Louise teab, et need kõrvalsuhted ei jää mehel püsima. “Järgmisel hommikul on kõigil piinlik ja nad käituvad nii nagu seda poleks kunagi juhtunud,” kinnitas ta. “See pole kauakestev afäär. Armastust ei mainita. Keegi ei saa haiget.”

Ja boonus naisele: mees tunneb Maria-Louise sõnul end niivõrd süüdi, et läheb ja ostab talle suurema kingituse.

Allikas: The Sun