Uuel aastal tuleb vähem muretseda ning lõpetama peab ka enda jaoks probleemide välja mõtlemise. See ainult segab rahulikku elu. Ka enesetunne on kehvapoolne, kui olla pidevalt stressis. Hoidma peab liigeseid ja lülisammast, füüsilised koormused olgu mõõdukad. Kui aga hakata spordisaalis käima, võib sattuda maailma kõige kaunima figuuriga inimeste sekka.

Armastus. Kuna Rotid on tundliku iseloomuga, siis armuvad nad kergesti. Ideaali otsingutel peab aga vältima hüsteerikat ning skandaale. Just siis on võimalik kohtuda „oma“ inimesega. Võimalik, et tema ongi ainus kogu eluks. Ent ka Rott ise peab kinkima soojust ja õrnust. Ei tasu oodata, et teine võtab käest kinni ja juhib õnne poole.

Pereinimestel võivad tekkida sellised kurioossed olukorrad, kus tuleb pöörduda juristide ja advokaatide poole. Kui aga pole soovi nende peale liiga palju raha kulutada, siis peab oma emotsioonid maha suruma ning ka keel peab hammaste taga olema.

Sugulastele ei ole vaja oma hinge avada. Vaikimine on kuld.

Raha. Rott unistab loomulikult miljonitest. Ta näeb pidevalt unes, kuidas vahetab autosid, kortereid ja ostab kalliskive. Kahjuks ei tule midagi ilma arenemiseta. Ei tasu hullumeelseid unistusi toita. Tuleb tegutseda ja infot koguda. Seda enam, et võimalusi on. On võimalik hea ja regulaarne tulu just nende jaoks, kes käivad lähetustel. Ärimeestel nii väga ei vea, seda eriti, kui nad on algajad.

Meeldivad üllatused ootavad pereinimesi, kellele vanaema on välismaal päranduse jätnud. Kuigi ka kena majake maal oleks sobilik. Sügise lõpus tuleb siiski kulutada. Tulemas on remont, mööblit peab ostma või kasutama tervistavaid protseduure kallis erakliinikus.

Karjäär. See, kes ihkab karjääri teha, see selle ka saavutab. Rottidel saab uuel aastal villand vanal kohal töötamisest ning nad asuvad teele. Täpsemalt, perspektiivse ja rahaliselt tasuvama töö otsingutele. Uskumatu, kuid kõik õnnestub plaanipäraselt. Prognoosid on julgustavad, kui just ei pidurda ennast tõkete ees. Rotid peaksid sellel aastal tegema toimuva kohta täpseid märkmeid. Kui midagi viltu läheb, tuleb kohe suunda muuta. Loomingulises sfääris saab konkurents olema karm, seetõttu tuleb koguda jõudu ja kannatust.

Äris aga tuleb olla väga tähelepanelik paberitele alla kirjutamisel ja raha ülekandmisel. Peamine, et kõrval oleksid usaldusväärsed partnerid ja need, kes Rotti siiralt usuvad. Karjääriredelil on võimalik ülespoole sammuda, ent vaid tõsise suhtumise puhul ka kõige väiksematesse ja igavamatesse ettevõtmistesse.

Tervis. Rotile ennustatakse uuel aastal raudset tervist. Ometi on võimalik end niivõrd lõdvaks lasta, et kilosid tuleb aina juurde ning laiskus võtab võimust. Isegi lähimasse kauplusesse sõidab Rott autoga.

Seda aga organism juba välja ei kannata ning hakkab häirekella lööma. Ei tohi unustada aktiivset eluviisi, peab minema spordisaali ning basseini. Mida hoolikamalt endasse suhtuda, seda kaugemale jäävad haigused.

Uuel aastal on Rotil keeruline konflikte vältida. Need aga põhjustavad närvivapustusi ja depressiooni. Ometi ei ole vaja karta arsti poole pöördumist, sest teatud rahustid kuluvad nüüd marjaks ära. Kaalu ei aita alandada üksnes dieedid, vaid ka hommikused jooksud. Tuleb end sundida diivanilt püsti ajama, et hiljem oleks ennast meeldiv peeglist vaadata.

Roti horoskoop 2020.aasta iga kuu kohta

  • Jaanuar sunnib Rotte ettevaatlikult tegutsema. Üheksa korda mõõda ja üks kord lõika.
  • Veebruar on suurepärane kuu grandioossete tulevikuplaanide ehitamiseks.
  • Märts on aeg, kus Rotid on valmis teoorialt praktikale üle minema. Tegutseda tuleb kiiresti.
  • Aprill sunnib palju tööd tegema.
  • Mai on kuu, kui Rotid peavad rahaasju puudutavaid vaidlusalaseid küsimusi lahendama.
  • Juuni on aeg, mil peab väga ettevaatlik olema. Üksnes ettevaatlikkus päästab liigsetest tõsistest probleemidest.
  • Juuli tuleks lähedaste ringis mööda saata.
  • August avab Rottide silmad ning nad näevad tuttavate tõelist nägu. Valmistuma peab ka pettumusteks.
  • September saab suurte muutuste kuuks.
  • Oktoober nõuab Rottidelt otsustavust. Kui olukord vajab karmust, siis selline tuleb ka olla.
  • November kingib Rottidele enesekindlust ning laeb positiivsusega.
  • Detsember on kuu, kui võib end lõdvaks lasta. Kõik läheb just nii, nagu vaja.


Rott: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032