"Naised saavad alati pahaseks, kui mehed süüdistavad neid sugukülmuses. Aga proovige natuke mõelda mehe seisukohalt. Mehel on seksimise soov peaaegu kogu aeg olemas. Ja kui momendil soovi pole, siis mehe üles erutamine pole mingi küsimus.

Aga naised? On vaja vastav meeleolu luua, on vaja pikalt hellitada ja erutada. Ja kui seksimiseks läheb, siis tavalised, mõne-minuti-mehed ei saa hakkama, kuna orgasmi saamiseks on vaja seksida kõvasti kauem kui mõni minut. Ja mitte tuimalt vaid loominguliselt. No öelge nüüd, et naised pole zombie-lumehelbekesed, keda on vaja enne seksimist kõigepealt ellu äratada ja seejärel teadvusele tuua!

See oli mehe seisukohalt vaadatuna. Aga kui vaadata naise seisukohalt, siis võib-olla tõesti mehed tunduvad äpud olema. Noh, et pole sellised nagu naised. Mina ütleksin kogu selle asja kohta, et ehkki seks on jube mõnus asi, on see samas ka üks suur nuhtlus.

Meeste poolt vaadatuna — naised on piprad ja siilid udus. Naiste poolt vaadatuna — mehed on äpud, sead ja ei tea kes veel. Nii et kas poleks mõistlik suhtuda seksi kui narkomaaniasse ja üritada “terve” olla? Näiteks raske füüsiline või vaimne töö tapab sugutungi üsna efektiivselt."