Horoskoop soovitab kevadel oma andeid kasudega „müüa“. Lammas on loominguline isiksus ning ideede realiseerimisel probleeme ei teki. Seda enam, et kõrval viibivad alati usaldusväärsed partnerid ja lähedased.

Armastus. Lamba jaoks tähendab armastus hoolt ja tundlikkust. Teisi tundeid ta ei tunnista. Uuel aastal igatseb Lammas kohata inimest, keda võib kindlalt oma sülelusse haarata ja seal hoida. Lammas leiab kindlasti armastuse, kui pöörab tähelepanu nendele partneritele, kes on paljuski temale sarnased.

2020.aasta horoskoop ennustab vastastikuseid harmoonilisi suhteid. Võimalik, et kaugel kodulinnast. Seetõttu pole mõistlik keelduda lähetustest ega reisidest. Pole välistatud ka, et kontakti hakkab otsima endine armsam.

Kuulama peab südant. Kui on tahtmine midagi tagasi saada, siis vaid Lamba enda tingimustel. Vastasel juhul tekivad taas pettumused ja solvumised.
Sugulaste ette astub Lammas täiesti teise inimesena — karmimana, kuid enesekindlamana.

Raha. Uuel aastal soovitatakse Lambale mõelda rohkem oma ettevõttele kui naabri omadele. Teiste raha lugemine on halb harjumus. Parem on ise raha teenida, et kindlustada oma peret ning osta seda, mida hing ihkab.

Rahalises mõttes on uus aasta edukas. Samas võib kõik väga kiirelt kaduda. Põhiline osa tekkivatest probleemidest tuleb iseseisvalt lahendada. Eriti juhul, kui on küsimus oma ettevõtte rajamisest. Siin peab Lammas hoolega ringi vaatama, et leida usaldusväärseid ja jõukaid partnereid.

Et rahaprobleeme oleks vähem, peab olema palju kokkuhoidlikum. Loogika on lihtne, ent Lammas ei taha sellega nõustuda. Peaks endale selgeks tegema, et asudes avantüristlikule ja riskantsele teele on võimalik üsna lihtsalt tühjade kätega jääda.

Töö. Loomingulise isiksusena meeldib Lambale demonstreerida oma andeid mitte üksnes endale, vaid ka teistele.

Uuel aastal ei tohi Lammas laiselda. Seda enam, et perspektiivikat ja tasuvat tööd on küllaldaselt.
Karjäär lendab ülesmäge, kui Lammas ise asub ennast tagant tõukama. Pole mõtet loota jõukatele sugulastele ega ärimeestest sõpradele.

Lamba horoskoop ennustab talle äkilist ametialast tõusu. Ta ei jõua kolmenigi lugeda, kui saab teaduste kandidaadiks, suureks poliitikuks või veel kellekski nendesarnaseks. Ent võidulippu kõrgele tõsta on siiski veel varavõitu. Tuleb hoolega otsida nišši, kus võib kindlalt töötada.

Mis puudutab oma ettevõtte rajamist, siis siin on prognoosid 2020.aastaks filosoofilised. Kui Lammas tahab, siis ta avab selle, kui pole huvi, jääb ta edasi töötama oma vanale töökohale.

Tervis. Lambad kannatavad pärast söömist sageli spasmide, koolikute ja ebamugavustunde käes. Neil esinevad sageli seedetrakti haigused. Uuel aastal peab tõsisemalt suhtuma nii oma toitumisrežiimi kui ka üldisesse tervise eest hoolitsemisse. Võimalikud on ülesöömisest tekkinud mürgitused.

Horoskoop soovitab uuel aastal rohkem liikuda, dieeti jälgida ning enne sööki käsi pesta.
Et oma krooniliste haiguste pärast mitte nii väga muretseda, tuleb olla optimistlikum. Helged mõtted mitte üksnes ei rõõmusta, vaid vabastavad negatiivsusest. Kasuks tuleb suusatamine, jalgrattasõit ning jalgpall. Kui Lambale on rohkem meele järele intellektuaalsed mängud, siis võib ka nende ajal teha mõningaid füüsilisi harjutusi.

Kui ei viitsi hommikuti jooksmas käia, siis võib sama teha õhtuti. Pole vaja muretseda. Pärast jooksu võib minna sooja vanni ja uni tuleb sügav kui lapsel.

Lamba horoskoop 2020.aastal kuude lõikes

  • Jaanuar kujuneb positiivseks kuuks. Lamba elu täitub rõõmsate momentide, õnne ning õnnestumistega kõikides elu valdkondandes.
  • Veebruar järgneb jaanuarile sama edukalt. Õnn naeratab ka rahaliselt.
  • Märts on seotud keeruliste katsumustega. Ei tohi kaotada usku oma jõudu, vaid nii õnnestub kõikidest ebameeldivustest vabaneda.
  • Aprill kujuneb järjekordseks valikute kuuks. Tuleb valida, kas raisata mõttetult raha ning rahuldada kõik oma kapriisid, riskides seejuures kõigest ilma jäämisega, või hoida kokku ning valmistuda mustadeks päevadeks.
  • Mai on romantika aeg. Töö on nüüd tagaplaanil ning peamine tähelepanu on suhetele suunatud. On võimalik altari ette sammumine!
  • Juuni rõõmustab neid, kes üritavad parandada oma materiaalset olukorda. Raha tuleb sealt, kus ei osanud enam oodatagi.
  • Juuli toob Lamba kokku inimesega, kes üritab teda negatiivselt mõjutada.
  • August kingib võimaluse soetada uusi sõpru ning tunda rõõmu lihtsast, mitte millekski kohustavast suhtlusest.
  • September on aeg, kui tuleb valmistuda muutusteks, mis ootavad tööl ja ka isiklikus elus.
  • Oktoober on perspektiivikas nii tööl kui ka isiklikus elus.
  • November tuletab meelde vajadust kokku hoida, ent mitte tervise pealt, mis hetkel vajab erilist tähelepanu.
  • Detsember on õnnelik ja stabiilne aeg. Lõpuks ometi saab Lammas õiglase tasu tehtud hoolsa töö eest.


Lammas (Kits) 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015