Armastus. Armusuhetes on nii heledaid kui ka tumedaid pooli. Kui Koer jääb uuel aastal truuks mitte üksnes partnerile, vaid ka iseendale, siis kaovad paljud probleemid iseenesest. Ei maksa ka üle pingutada, et säilitada enda vastu usaldust ja hellust.

Üksikud inimesed kohtavad kindlasti seda, kellega neil saab olema täielik vastastikune arusaamine. Koeral on isegi vaikuses ja üksinduses hea olla ning see räägib paljust.

Uuel aastal ei tasu süveneda lähedastesse suhetesse, unustades seejuures isiklikud huvid.

Aega peab leidma ka hobideks, ühiseks puhkuseks ja reisimiseks. Intiimellu peab aga mitmekesisust tooma. See puudutab enamasti pereinimesi, kes on kirele ja eksperimentidele ammu käega löönud. Aga asjatult, võimalikud on lausa sellised „avastused“, mis tugevdavad abikaasade sidemeid paljudeks aastateks.

Raha. Inimene on nii kummaliselt loodud, et anna talle nii palju raha kui tahes, ikka on talle vähe. Erandiks selles reeglis on Koer, kes terve aasta tunneb rõõmu sellest, kui palju ta säästnud ja teeninud on. See on muidugi hea, ent on olemas veel ka perekond, sugulased, kodu … Selle kõige jaoks on tarvis rohkem vahendeid. Seega tuleb kiiresti lisatööd otsida. Sügisene aeg on selleks eriti soodus. Tuleb küsida sõpradelt, võimalik, et neil on pakkuda midagi tulusat ja perspektiivikat.
Uuel aastal ei tasu raha tuulde loopida. Peab oma tahtmistes mõõdukas olema ning sõpradele ei tasu ka suuri summasid laenata. Selle asemel on võimalik ilma probleemideta koguda raha suviseks puhkuseks.

Töö. Koer ei paista silma just üleliia suurte ambitsioonidega ega ka sooviga karjääri teha. Ent tööd teha ühes ja samas kohas ta ka ei soovi. Uuel aastaks tahaks paljulubavaid perspektiive ja muutusi. Millest siis alustada? Õppimisest, kvalifikatsiooni tõstmisest ja karjäärialase kirjanduse lugemisest.
Kindel karjääritõus ja rahaline heaolu ootab neid Koeri, kes on loomingulised isiksused, ettevõtjad, juristid ja pedagoogid. Eelduseks on mitte ainult omandatud kogemused, vaid ka kohtumised vajalike inimestega.

Tervis. Tervisesse tuleb tõsiselt suhtuda. Uuel aastal peab Koer end haiguste eest hoides tegelema karastamise ja spordiga. Nutikalt tuleb vaheldada töö ja puhkus. Parem on tegeleda intellektuaalse tööga ning vältida suuri koormusi. Uni on tõeline ravim, eriti siis, kui on tunda nõrkust, ärrituvust ja depressiooni. Suvi eksisteerib selleks, et reisida, ujuda ja päevitada rannas. Nendest rõõmudest ei tohi keelduda!

Koera horoskoop 2020.aasta kuude lõikes

  • Jaanuar on stabiilne kuu, kui Koeral on kõike küllaldaselt. See on tema progressiivse töö tulemus.
  • Veebruar on pingeline kuu. Ilma nende inimeste nõuanneteta, keda Koer usaldab, ei õnnestu vastu võtta tähtsaid otsuseid.
  • Märts sunnib kokku hoidma. Oma kuludel tuleb silm peal hoida. Tööasjus tuleb usaldada mõistuse häält. Hea oleks olla avatud uutele ideedele.
  • Aprill paneb mõtlema selle üle, milline tähendus on rahal. On tõe tunnistamise aeg - tervis on ainuke, mis on tõeliselt tähtis ning just nimelt see peab olema prioriteet.
  • Mai kujuneb ebastabiilseks. Takistused tekivad põhiliselt tööl. Raskustest üle saada õnnestub ootamatust kohast saabunud abiga.
  • Juuni oleks hea pühendada enese analüüsimisele. Tegutsemise asemel tuleks mõtiskleda.
  • Juuli tuleb ära kasutada oma ettevõtte avamiseks või uute romantiliste suhete loomiseks. Kõik, mida Koer nüüd ette võtab, õnnestub.
  • August kujuneb emotsionaalselt keeruliseks kuuks. Õnneks depressioonini lugu ei lähe, on võimalik õigel ajal taastuda ning naasta oma endise elu juurde.
  • September on aeg, kui meeleolu on halva ilma tõttu kehv. Enesekontroll ja oskus kõiges ka midagi head näha võimaldavad siingi võitjaks tulla.
  • Oktoober on hea kuu nendele, kes üritavad saavutada maksimumi tööl. See mõjutab ka rahalist seisu.
  • November toob edu, mis võib Koera lausa pimestada. Ent pole vaja nina püsti ajada, vaenlased ei maga.
  • Detsember tuleb pühendada südameasjadele, seiklustele, reisidele ja uutele algustele.

Koer 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018