Irina on 15-aastane neiu, kes polnud veel 2aastanegi, kui tal avastati ülimalt harva esinev kaasasündinud geenirike, millega kaasnes krooniline mukokutaanne kandidoos. Haiguse tõttu on Irina nägu ja käed kaetud suurte koorikute ja vohanditega, tal on tekkinud kroonilised kopsude muutused ja ta kilpnääre ei tööta hästi.

Irina seedetrakti limaskest on kahjustunud, mistõttu on takistatud toitainete ja vitamiinide imendumine. See omakorda on põhjustanud puudulikku kasvu- ja kaaluiivet. Haiguse tõttu ei suuda Irina keha võidelda üht kindlat tüüpi seente poolt põhjustatud infektsioonidega ja on vastuvõtlik teatud bakterite põhjustatud põletikele.

Lisanduvad organismi enda vastu suunatud ehk autoimmuunsed kahjustused erinevates organites. Seeninfektsiooni kolded on nahal, küüntel ja limaskestadel, sealhulgas ka suus ja söögitorus. Irina on aastaid saanud erinevaid seenevastaseid ravimeid ja seetõttu on tema haigustekitajad muutunud neist paljude suhtes tundetuks.

Neiut aitaks immuunsüsteemi mõjutav ravi, mis on kallis ning sellist summat pole Irina perel kuskilt võtta. „Inglite aeg“ saab Irinat vajaliku ravimi soetamisel aidata.

Heategevussaade “Inglite aeg” on eetris juba täna TV3s, kell 20.00. Annetusliinid on avatud 13. - 26. detsembrini - 900 7011 - 5 eurot, 900 7012 – 10 eurot, 900 7013 – 25 eurot.

Jaga
Kommentaarid