Sain ühendust dr Jim Pfausiga, teadlasega, kes on naiste orgasmi uurinud pea 30 aastat. Lugesin nii tema artikleid kui ka otsisin juurde teaduslikke artikleid orgasmist. Siiski ei leidnud ma midagi, mis oleks väga selgitanud minu kogemusi.

Dr Pfaus oli aga minu kirjeldatud kogemuste uurimisest huvitatud, kuna ka tema ei teadnud, et teaduses midagi sellist oleks uuritud ja alustasime koostööd. Esmalt saatis ta mulle subjektiivsed testid, mille on välja töötanud Mah & Binik, kus saab orgasmi seisundit hinnata numbriskaalal vastavalt erinevatele omadussõnadele. Nii ma siis alustasin oma isikliku väikese teaduseksperimendiga. Ma stimuleerisin endal erinevaid orgasme, kliitori, G-punkti, A-punkti, emakakaela, nibu, anaal orgasme ja võrdlesin neid subjektiivselt mõttejõuga ilma füüsilise stimulatsioonita esilekutsutud orgasmiga. Teatud erinevusi oli erinevate orgasmide subjektiivse kogemuse vahel neid hinnates, kuid üldplaanis oli kõikidel orgasmidel ka üldine sarnasus.

Edasi sõitsin ma kohtuma dr Pfausiga. Me pidasime mitmeid pikki vestluseid ja mul oli nii hea meel suhelda teadlasega, kes oli motiveeritud avastama teaduslikult midagi, mida teaduses ei olnud uuritud. Ta oli veendunud, et minu teadmised ja kogemused tuleb teadusesse tuua, et toetada naisi, kes ei saa orgasme. Samuti veenis ta mind sellel teemal alustama doktoritööd.

Samuti innustas ta mind tegema vereteste, kuna üks objektiivne näitaja, mille kohta on tehtud orgasmide uurimisel eksperimente on hormonaalmuudatused veres enne ja pärast orgasmi kogemust. Seda siis füüsilise vahekorra ajal saadud orgasmidest. Nii ma siis tegingi. Läksin laborisse ja võtsin verd enne orgasmi seisundid, seejärel lasin kehal kogeda 5-minutilist orgasmi ja võtsin verd vahetult pärast. Teisel korral kordasin aga kogesin 10-minutilist orgasmi. Kolmandal korral mõõtsin samade ajavahemikega niisama verd ilma midagi kogemata lihtsalt kontrolliks. Tulemused edastasin dr Pfausile. Ta oli väga elevil, kuna ta täheldas, et minu prolaktiini tase tõusis vastavalt 25% ja 48% olles siis kogenud 5 või 10 minutilist orgasmi vastavalt. See on sarnane ja piisavalt tähendusrikas, et väita, et energeetiline ilma genitaalse stimulatsioonita kogu keha orgasm on “päris”.

Osalemine intiimuuringute teaduskonverentsil

Dr Pfaus oli innustatud seda tulemust esitlema International Academy of Sex Research aasta konverentsil. Koostöös saatsime oma esitluse, mis aktsepteeriti ning peagi avastasingi ma ennast teaduskonverentsil, esitlemas teadlastele oma orgastilisi kogemusi.

Lisaks oma esitlusele osalesin ka kõikides teistes loengutes ning suhtlesin ka erinevate teadlastega. Erinevaid huvitavaid statistikaid ja arusaamasid leidus kindlasti, kuid enamus siiski kinnitasid minu eelnevaid arusaamasid ja kogemusi. Mis puutub minu energeetilisi orgasme, siis suheldes ühe teadlasega, kes samuti on pikalt naiste orgasme uurinud, avaldas ta mulle, et teadus tegelikult ei mõista täielikult isegi naise n-ö füüsilist orgasmi, rääkimata siis veel energeetilisest, mida praktiliselt tõesti ei ole veel uurima hakatud.

Kuid siiski üldiselt seda, kuidas ja miks naine naudingut kogeb või mitte, avastasin mitmeid kooskõlasid enda arusaamadega. Nagu näiteks, et naise jaoks on turvatunne ja seda nii mentaalsel kui füüsilisel tasandil üks olulisemaid võtmeid, et kogeda naudingut. Turvatunne tähendab eelkõige ka seda, et Sul on võimalus olla haavatav. Turvatunne tekib ka sellest, et Sa oled andnud täieliku nõusoleku vahekorras olla, seda kindlasti ka enda sees iseendale, mitte ainult väliselt partnerile.

Naisena on oluline tunda naudingut ka iseendas, et saaksime kogeda naudingut mehega. Kuid kindlasti ei ole Sa naisena üksi, kui Sa just mehega ei suuda sügavat naudingut kogeda. Statistiliselt kogevad heteroseksuaalses suhtes olevad naised kõige vähem sügavat naudingut. Samuti statistiliselt esimene vahekord on ebamugav heteroseksuaalse paari vahe just naisel samal ajal kui homoseksuaalsed paarid, nii naised kui mehed ja heteroseksuaalsed mehed naisega saavad positiivse kogemuse. Selline statistika näitab ilmselgelt, et mehed ei mõista piisavalt naiste vajadusi ja naised ei kommunikeeri piisavalt, mis neil vaja on. Naisel on suurem tõenäosus jõuda orgasmini näiteks kui sellele eelneb õrn, sügav ja pikaajaline suudlemine ja oraalseks, mida lesbide vahel on oluliselt rohkem kui mehe ja naise vahel. Kui mehe ja naise vahel seks on lihtsalt penetratsioon, siis langeb naisel orgasmi saamise võimalus.

Seega soovitus naistele — küsi otse, mis Sul vaja on ja innusta partnerit positiivselt, kui ta teeb neid asju, mis Sulle sobivad.

Sügava orgasmini aga jõuad sa siis, kui suudad lahti lasta meelest, kontrollist ja lihtsalt lasta endast täiesti vabaks, ilma igasuguse mõtte, piirangu ja pingeta. Meie meeles on palju kinni, meie mõtted suunavad seksuaalset erutust ja kui me neid ei halda ja takerdume programmi “see ei toimi, ma ei suuda” võib see osutuda suureks takistuseks naudingu kogemisel. Ja kuidas kõige tõhusamini meelega tööd teha? Teadlased, kes on hakanud uurima holistilisi lähenemisi, nagu näiteks mindfulness, on avastanud, et nende tõhusus on kordades efektiivsem, kui kognitiivne teraapia….

Kuulates neid killukesi teaduslikke “tõestusi” taipamiste kohta, milleni olen ise jõudnud, sain ma kinnitust, et naisena, on meie naiselikkuse allikas meie sees. Kui me oleme sellega ühenduses, oleme me ühenduses ka oma sisemise intuitsiooni ja tarkusega ja teame täpselt, kuidas jõuda sügava naudinguni. Väline intellektuaalne teadus on huvitav, aga tõeline õpetaja on siiski Sinus endas.

Allikas: Telegram