Jäär

Jäära tähtkujust inimesed on tohutult impulsiivsed, edasipüüdlikud ega lepi vähemaga, kui parim. Kohtingutel annavad nad endast alati maksimumi ja ootavad seda ka oma uuelt kallimalt. Nendega juba suhtes olles ei saa iialgi igav hakata, sest Jäär tüdineb kiiresti ja vajab pidevalt oma ellu vaheldust, ühel või teisel viisil.

Kaksikud

Ka Kaksikute tähtkujust inimesega ei saa iialgi igav hakata, sest sarnaselt Jäärale on ka Kaksikud impulsiivsed ja tegutsevad käigu pealt. Kui sa arvad, et lähed Kaksikute sodiaagimärgist inimesega rahulikule kinokohtingule, siis arva uuesti — sellest kujuneb hoopis pöörane seiklus.

Ambur

Amburid armastavad seiklusi! Kui nende igas päevas ei juhtu midagi, mis adrenaliini lakke lööks, on see nende arvates raisatud päev. Nad tahavad väga oma suhtekaaslast õnnelikuks teha ja teda pidevalt üllatada. Tundub, et Amburitel ei saa iialgi head ideed otsa. Kui sa oled inimene, kes sooviks minna teise riiki seiklema ilma igasuguste kaartide ja nutitelefonideta, siis Ambur on see isik, kelle poole pöörduda. Ta on nõus minema hetkegi kõhklemata.

Allikas: EliteDailty