„Looduslik mineraalvesi Borjomi soovib klientidele pühadeks rõõmu valmistada ja pakub neile ebastandardseid, uuenduslikke, suurlinlikke ning trendikaid lahendusi. Sel aastal disainiti pühade eripakend ainulaadses karnevalimeeleolus. Meie jaoks on oluline, et pidulikud pakendid järgiksid tänapäeva tarbija vajadust valida vastutustundlikult keskkonnasõbralikke, looduslikke ja esteetiliselt kauneid tooteid,“ selgitas ettevõtte IDS Borjomi Europe turundusjuht Tatjana Rudienė.

Meeleolukas maskiball annab võimaluse lasta oma iseloomul särada ja olla osa maagilisest sündmusest, milles lõimuvad vanad kombed, koosolemise rõõm ning salaunistused olla keegi teine – erakordne ja enneolematu. Piiritu fantaasiaga inimeste loodud rõõmuallikas annab võimaluse kanda pühademaski ja põgeneda argipäeva eest, sukelduda kihavasse inimmassi ning vaadata koos ilutulestikku.

Erakordselt kaunis eripakendis loodusliku mineraalvee Borjomi pudelite fookuses on inimene, kelle panevad särama ilutulestik, värvid ja geomeetrilised kujundid. Pühadeperioodi kujundus on nii värvikas ja pilkupüüdev, et sobib hästi kaunistuseks ning ka vahvaks pühadekingiks. Pudel ise on kinkimiseks valmis ja ootab vaid reisimist lähedaste kingikotti.

Kui tundub, et pudelid või mitmikpakk muudab kingikoti liiga raskeks, siis tasub valida keskkonnasäästlikum alumiiniumpurgis Borjomi. Selle avamine käivitab tõelise peo laua ääres, metsas kuuse all või isegi jõulumatkal lõkke ümber, sest borjooming võib toimuda kus iganes!

Jaga
Kommentaarid