Kui te olete aastavahetuse pidustustest väsinud, siis see poos on just teile mõeldud. Samal ajal kui te kaisutate, keera ennast partnerile mõnusalt kaissu ja liigu käega tema kubemepiirkonna juurde. Kui kallim lõdvestub, saad hakata talle vaikselt ja aina intensiivemalt mõnu pakkuma. Sa võid ta niimoodi täitsa hulluks ajada ja kui talle jaks sisse tuleb, võib asi lõppeda enneolematult kuuma ja raju seksiga.

Kui tahate uut aastat väga korraliku pauguga sisse õnnistada, siis toimige niiviisi: naine heidab selili voodisse pikali, mees põlvitab ta ette. Naine asetab oma jalad mehe õlgadele ja põimib need tema kaela taga kokku, mis tagab selle, et mees on eriti intiimselt naise lähedal. See annab võimaluse lühikesteks ja sügavateks lüketeks, mis arvatavasti lõppeb suure pauguga. See on ka paljude naiste lemmikpoos, sest võimaldab saada suurt orgasmi, eriti juhul, kui mees rammimise ajal ka kliitoriga tegeleb.

Kui aga tunned, et olid eelmisel aastal natuke paha tüdruk ja mees võiks sind kergelt karistada, siis istu seksi jaoks seljaga tema peale, lubades väikemehel siseneda. Niimoodi on mehel võimalus vaadata sinu seksikaid kannikaid ning samal ajal vahepeal ka väike laks anda.

Kui mees soovib, et tema naisel oleks eriti imeline uus aasta, siis see poos ei tähenda küll peenise sisenemist, aga viib naise seitsmendasse taevasse. Naine lamab selili voodis, jalad võimalikult laiali. Mees masseerib vaikselt kliitorit ja kui naine on piisavalt märg, sisestab mees algul ühe, pärast kaks näppu ja otsib üles koha, mis paneb naise kõige rohkem oigama. Kui mees suudab kahte asja korraga teha, ehk stimuleerida kliitorit ja pakkuda vaginaalset mõnu, saab naine väga kiiresti väga õnnelikuks.

Allikas: Cosmopolitan