Selle jaoks on sul vaja täpselt 50 ümbrikut ja iga ümbriku peale tuleb kirjutada number ühest viiekümneni. Aseta ümbrikud karpi või mõnda muusse kindlasse kohta ja iga nädal tõmba välja kaks ümbrikut, niimoodi et sa ei näe, mis number sinna peale kirjutatud on.

Selline teguviis lisab põnevust. Kui sul on lapsed, võid lasta neil iga nädal ümbrikut valida, see on nagu perekondlik lotomäng.

Vastavalt sellele, mis ümbriku sa välja tõmbasid, siis pane sinna ümbrikusse täpselt see summa, mis number ümbriku peale kirjutatud on. Hea oleks ka, kui sellel kogutud summal on lõpuks mõni kindel eesmärk, siis ei tekita sinus nördimust, kui mõni nädal juhtub kogemata, et tõmbad kaks suurt numbrit ja sul ei teki tahtmist nii suurt summat korraga kõrvale panna.

Miks mitte mõelda, et selle summa eest saate suvel terve perega toredaid väljasõite teha? Või saad seda raha säästa jõuludeperioodiks, sest enamikele peredele tuleb iga aasta üllatusena, kuidas küll jälle nii palju raha kulus. Sellise väikese lõbusa kogumisviisiga saaksid sel aastal seda olukorda lihtsalt ennetada.

Allikas: DailyMail