"Minu parim sõbranna abiellub veebruari alguses. Mõni aeg tagasi kirjutas ta mulle, et äkki jätaksin ma tema pulma tulemata. Ma ei saanudki aru, miks ühtäkki selline veider palve," kirjutab naine.

Tema sõbranna muudkui keerutas ja keerutas ning lõpuks selgus, miks. Nimelt ei taha tulevane pruut oma parimat sõbrannat enda pulma, sest tal pole enam rasedakõhtu ees, mis tekitaks inimestes palju küsimusi.

"Sa oleksid pidanud olema veebruari alguses väga suure kõhuga, sest su tähtaeg oleks muidu olnud veebruari lõpus. Nüüd, kui inimesed näevad, et kõht on kadunud, hakkavad nad kindlasti sinu käest uurima, mis juhtus, ja kogu tähelepanu minult kaob," kurdab pruut oma kirjas.

Naine oli šokis. Tal on niigi kohutavalt raske aeg ja siis palub tema parim sõbranna midagi sellist. Samuti ei saanud pruut aru, miks tema sõbranna on juba nii pikalt kurb olnud ning miks ta juba lapse kaotusest "üle ei saa".

"Sa ju isegi ei tundnud seda beebit, sul ei saanud temaga mingit sidet tekkida. Ja kui ma olen sinuga viimasel ajal koos aega veetnud, puhked sa kontrollimatult nutma, kui mõnda last näed... Mina aga ei soovi sellist stseeni oma pulmas. Mina tahan olla oma pulmas tähelepanu keskpunktis."

Ilmselgelt otsustas naine, et nende pikaaegse sõprusega on nüüd kõik. Ta jagas nende kirjavahetust ka oma Facebooki seinal, kus see sai palju vastukaja ja inimesed arvasid, et tulevane pruut on hulluks läinud.

Allikas: DailyMail