Aga mis on need esimesed asjad, mida peaksid poest ostma minema, et end oma uues kodus hästi tunda?

1. Dušikardin

Kui sul pole just klaasseintega dušikabiini või mõnda muud sobivat lahendust, osta dušikardin kohe ära, sest peale pikka kolimispäeva tahad kindlasti pesema minna ja ei viitsi hiljem veel oma uues vannitoas koristama hakata.

2. Kardinad

Kui me juba kardinatest kirjutame, siis soeta mõned ka akende ette, et saaksid privaatsust juurde ning lisaboonusena muudavad need ka ruumid hubasemaks.

3. Prügikastid

Sa võid üllatuda, kui avastad, kui palju prügi kolimise käigus tekib ja sel juhul on hea, kui sul on juba uues kodus prügikastid olemas.

4. Uksematt

Uksemati ostmine on eriti hea idee, kui sul on pisike või avatud planeeringuga korter, sest need muudavad su kodu kohe sinulikuks ja aitavad hoida ka toa puhtamana.

5. Tööriistakomplekt

Isegi, kui sa pole suurem asi ehitaja, siis mõned põhilised tööriistad võiksid sul kolides ikka olemas olla. Sa ei tea iial, millal sul on vaja mõni kruvi tugevamini kinni keerata või nagi seina paigaldada.

6. Täispikkuses peegel

Enamikes korterites on vannitoas juba peegel olemas, aga iga inimene vajab oma ellu ka täispikkuses peeglit, et olla kindel, et tööle suundudes näed ikka viisakas välja.

Lugeja, mida sinul uude koju minnes esimese asjana vaja läheb?