Olenemata tumedatest juustest on õdede jume siiski spray-päevituse tulemus. Muidugi on neil selleks enda presonaalne abiline, kes just jume eest hoolitseb. Isabel Alysa on valmis oma saladuse paljastama, vahendab Fox News.

Kuigi võiks arvata, et staarina peavad Kardashianid pidevalt läbi tegema mitmeid ilurituaale, et suurepärased välja näha, siis tegelikult on kõik kordades lihtsam.

“Võti on koorimine,” vihjab Alysa. “Ma soovitan oma klientidele alati, et paar päeva enne uue päevituse peale kandmist nad oma keha täielikult ära kooriks. See aitab vabaneda nii surnud naharakkudest kui ka niisutab ja teeb palju muud kasulikku. Kui see võimalik ei ole, siis 24 tundi enne tavalise švammiga koorimine aitab ka.”

Samuti tuleb meeles pidada, et kui kohe peale spray-päevitust raseerima või vahatama hakata, siis võib kõik viltu minna. “Tasub meeles pidada, et vahetult enne ei tohiks kasutada kreeme või õlisid. Peale päevituse saamist pane selga lohvakad riided.”

Samuti võiks käia leige veega duši all (ilma seebita!), et üleliigne pruunistaja ikka ilusti kehalt maha tuleks.

Alysa jagab veel üht head nippi: “peale päevitust oota 12 tundi, enne kui hakkad oma nahka kreemitama. Peale 12-t tundi on naha niisutamine hädavajalik, ja mitte ainult naha — ka sisemiselt peaks ennast rohkem hüdreerima, ehk suurendama veidi vee joomist.”

Allikas: Eonline News