“Ma olen murest murtud. Mul on alati mehega olnud hea klapp, mega hea sekselu ja suhe on aina paremuse poole liikunud. Kuni viimase paari kuuni!

Sain teada, et mehele tuli töö juurde uus sekretär, eelmine vanem tore tädike läks pensionile. Ja nüüd ta valis siis mingi noore näitsiku! No see selleks, äkki tõesti on oma töös hea… mida ma muidugi eriti ei usu.

Mees pole mul muidu mitte kunagi ületunde teinud, aga nüüd on ta järjest sagedamini õhtuti pikemalt ära, öeldes ise, et mitu uut projekti on tulnud, mis on väga aeganõudvad.

Süütult olen ma siis pärinud, et mis projektid need on ja äkki saan ka mina nendega kuidagi aidata, mille peale ta on lihtsalt naernud ja öelnud, et ega ma nendest aru ei saaks.

Uskumatu, ta pole mulle varem nii öelnud. Panin siis ükspäev pildi kokku, et need niiöelda projektid tekkisid talle koos uue sekretäri tulekul.

Ma olen päris kindel, et mees petab mind temaga, aga ta pole mulle veel mitte kuidagi vahele jäänud.

Andke palun nõu — kas ma peaksin ühel õhtul juhuslikult talle kontorisse sisse sadama, lootuses neile peale sattuda? Või saaks seda olukorda kuidagi kavalamalt lahendada?”