Lauljanna avaldas selle esmakordselt 2015. aastal läbi Tumblri keskkonna, kui ta emal diagnoositi vähk, kuid see postitus on tänaseks kustutatud. Tol ajal kirjutas Taylor, et muretses väga oma ema tervise pärast ja palus tal seetõttu minna arsti juurde kontrolli, vahendab portaal Today.

“Mingeid tõsiseid ohumärke otseselt ei olnud ja ta tundis end hästi, aga ta läks kontrolli, et mina ja mu vend teda enam selles osas ei survestaks,” kirjutas Taylor neli aastat tagasi. “Nüüd tulid aga tulemused ja mul on kurb meel teatada, et mu emal diagnoositi vähk.”

Peale seda üht korda ei jaganud Swiftide perekond Andrea tervise kohta enam ühtegi uudist, kuid 2019. märtsikuus avaldas Taylor ajakirjas Elle, et ema vähk on tagasi. “Ma olen pidanud õppima, kuidas tulla toime enda peret rüüstava tõsise haigusega,” kirjutas laulja. “Mõlemal mu vanemal on olnud vähk ja mu ema võitleb sellega taaskord. See on õpetanud mulle, et maailmas on olemas reaalsed probleemid ja alles siis tuleb kõik muu. Mu ema vähk on päris probleem.”

Nüüd jagas Swift Variety ajakirjale antud intervjuus, et tema ema võitleb teist korda vähiga ja sel korral leiti talt kasvaja ka ajust. “Sümptomid, mis vaevavad inimest, kel on ajukasvaja, pole absoluutselt sarnased millelegi, mida me pidime tema vähiga eelnevalt üle elama. Seega, see on olnud meie pere jaoks väga raske aeg.”

See, mis vähk Andreal algselt diagnoositi, mis staadiumis vähk on või millist ravi staari ema läbib, pole selge. Taylor on tunnistanud, et tema ema terviseprobleemid on mõjutanud tõsiselt kogu tema perekonda ja tal pole kerge neid detaile oma elu kohta jagada. "Iga inimene armastab oma ema; iga inimese ema on oluline," möönas ta. "Aga minu emal on mind juhtiv võim. Peaaegu iga otsuse puhul, mis ma tegema pean, räägin ma sellest kõigepealt temaga. Seega, see oli tõesti väga suur asi tema tervisest üleüldse rääkida."