Oma lugu Mama Mia portaalis jaganud ameeriklanna jutustas, kuidas ta kohtas oma eksabikaasat 21aastasena ülikoolis ja peale kolme kuud kohtingutel käimist varastel 90ndatel otsustasid nad kihluda.

“See on naljakas, kuidas, kui sa oled noor, võivad kolm kuud paista nagu terve igavik,” tõdes ta. “Me selgitasime oma kiiret kihlumist faktiga, et meie kihlus kestaks umbes aastake.” Aga ta eksis, kui arvas, et oodates 12 kuud enne, kui nad abielluvad, muudab see nende otsuse kuidagi turvalisemaks ja targemaks.

Kuna mõlemad osapooled olid väga usklikud inimesed, ei seksinud nad enne abiellumist kordagi, aga kui nad siis kord abielus olid, tundis naine, et seks on patt ja räpane. Ta kartis nii väga süütuse kaotamist, et pöördus seetõttu isegi arsti poole ning kuigi ta sõbrad ja perekond üritasid teda veenda, et tema pulmaöö saab olema imeline, ei olnud reaalsus üldse selline nagu ta lootis. Tema jaoks oli seks nii valus, et see muutus nende suhtes lausa võimatuks.

Kõigele lisaks otsustas naine, kes oli alati kujutanud ette, et teda ootab ees karjäär mõnes loomingulises valdkonnas, jääda hoopis koduperenaiseks, samal ajal, kui tema abikaasa tegi karjääri ajaloo professorina.

Peale seda, kui ta otsustas oma abikaasa nimel ülikooli pooleli jätta, ei kulunudki väga kaua aega, kuni mees muutus tema jaoks tülgastavaks ja ta tundis, et on oma abielus lõksus. Ja just see oli hetk, kui ta avastas, et ta abikaasa valetab talle.

Kuigi tol ajal ei olnud Facebook veel nii populaarne nagu täna (ainult tudengid kasutasid seda), siis ühel hetkel avastas ta, et ka tema mees veedab aega sotsiaalmeedias. Nende abielu kirstunael oli aga hetk, kui mees hakkas saama sõnumeid oma nooruspõlve armsamalt, keda mees nimetas siis veel “kõigest sõbraks”.

“Mu kõhutunne ütles mulle, et ma ei peaks teda uskuma, aga teadsin ka, et enamik inimesi ütleksid, et olen halb naine. Kui mina talle seksi anda ei suuda, siis ju olin selle ära teeninud,” selgitas ta.

Paar oli olnud abielus kaks aastat, kui mees võttis kätte märkmepaberi ja pastaka ning kirjutas oma naisele, et jätab ta maha. Seejärel pani ta kirjakese postkasti ja lahkus.

Kuigi naine tunneb, et mees tegi mingis mõttes neile mõlemale teene, on ta südamepõhjani solvunud viisi pärast, kuidas mees seda teha otsustas. "See oli kõige hullem viis, kuidas ta meie suhte lõpetada sai," möönab naine. "See juhtus nii äkitselt ja hoolimatult, mistõttu meie suhte lõpp mõjus mulle palju hullemini kui see oleks mõjunud siis, kui me oleks asjadest rääkinud."

Naise sõnul on kulunud tal 17 aastat, et selle valuga toime tulla ja taas mehi usaldama hakata.

Lugeja, milline on sinu arust kõige hullem viis suhte lõpetamiseks?