Küsisin temalt ta mobiili parooli. Ma usaldan teda, aga minu põhimõtteks on alati olnud: usalda, aga kontrolli. Ei taha iga päev ta telefonis põhjalikku luuret teha, aga ma tunneksin end kindlamalt, et saaksin ta kõnede ajalugu, sõnumeid ja messengeri sõnumeid lugeda, kui tahaksin. Ta ei andnud. Risto ütles, et pole vaja, ma võin teda usaldada ja läks isegi närvi, et ma seda küsida julgesin. Tema meelest on privaatsust vaja ja talle ei meeldi, et tal mitte mingit oma elu olla ei või. Seda ütles tema. Minu meelest ei ole paarisuhtes kummalgi mingit oma elu. On ühine elu, mida jagatakse 100%, muidu polegi mõtet koos olla ju. Ela oma elu üksinda, kui nii väga vaja on! Kui oled minuga, siis on kõik ühine. Aga tema oma parooli mulle ei andnudki ja ma olen täiesti endast väljas. Samal õhtul märkasin, et ta on meie ühisest sülearvutist kõik oma paroolid ära kustutanud. Facebooki oma ka. Kui uurisin, miks ta seda tegi, ütles, et talle ei meeldi, et ma tema asjades nuhin. Mida ta varjab? Ma ei nuhi, muideks, ma kontrollin, selles on väga suur vahe. Kui tal ei oleks midagi varjata, siis ta ju ei varjaks? Miks ta ei või mulle neid paroole anda, kui ta ei tee midagi, mida ma ei peaks nägema? Miks ta vihastab, kui ma küsin?

Veel üks teema samast ooperist. Võtsin jutuks selle, et kuna me nüüd oleme koos, siis peaks meil olema ühine pangaarve. Tema ei taha, tahab endale oma raha. Miks? Mida ta teeb selle oma rahaga? Peab armukesi üleval või käib lõbumajades? Selle jutu peale mind naerdi muidugi välja ja süüdistati jälle liigses nuhkimises ja kontrollis. Miks sa ei või oma raha võtta meie ühiselt arvelt? Miks selleks peab eraldi arve olema? Risto ütles, et kellegi tema sõpradest ei ole naisega ühist arvet ja ühegi sõbra naine ei tea mehe paroole. Lolliks olete läinud või, naised? Kas teid üldse ei huvita, mida mees teeb ja kus käib ja kellega?

Ma olen endast väljas, sest mulle tundub, et sel suhtel pole pikka pidu. Kui ikka mees niimoodi varjab, siis on järelikult asi väga halb ja ta ilmselgelt teeb midagi, mida ma ei peaks teadma. Aga kui asjad on nii, siis järelikult ongi suhe läbi ja peame minema mõlemad oma teed. Kahju, kui suhtes puudub usaldus ja mees ei julge oma naisele näidata, millega ta tegelikult tegeleb.